Egyéb kategória

Lepjétek meg a barátnőiteket forró csokival, ne is akárhogyan!

Adni jó, de sokszor elmegy tőle a kedvünk, főleg, ha bemegyünk egy plázába, és türelmetlen vásárlókkal teli kacskaringózó sorok fogadnak bennünket. Ilyenkor kell megcsillogtatni rejtett, kreatív énünket és meglepni például a barátnőinket, kollégáinkat egy – ha nem is házi készítésű, de – házi csomagolású forró csokival!

vous - 2015.12.12.
Lepjétek meg a barátnőiteket forró csokival, ne is akárhogyan!

Egy isteni, gőzölgő forró csokoládénak nem lehet ellenállni a téli időszakban. Pláne, ha csak egy pohár tejbe kell öntened és meginnod. Valószínűleg kevés olyan lány él a földön, aki egy cukin csomagolt forró csokinak ne örülne. Íme néhány ötlet, hogyan tálaljátok ízlésesen ennek az egyszerű, de nagyszerű italnak a hozzávalóit!

1. Kanálra olvasztott nyalánkság

Ha egyáltalán nincs időtök leugrani a boltba, akkor nyúljatok a csokisszekrényetek mélyére, és olvasszatok meg bármilyen csokoládét. A megolvasztott finomságba mártsatok bele egy olyan kanalat, amit nem sajnáltok odaajándékozni. A még meleg csokiba nyomjatok bele cukrokat, felaprított csokidarabokat, és már kész is az ajándék!

Forrás:
callmecupcakeblogspot

2. Üvegbe rejtett kincs

Ugorjatok be egy kreatívboltba, ahol válogathattok a szebbnél szebb üvegek közül. A legjobb, ha egy alacsony falú, dundi formájú mellett teszitek le a voksotokat, mert akkor szuperül telerakhatjátok minden jóval. Kezdjétek a forrócsoki- vagy kakaóporral, erre jöhet egy kis pillecukor, és már kész is! Kívülről tegyetek az üvegre masnit, szalagot, de akár csomagolópapírral is befedhetitek.

Forrás:
heygorg_blogspot

3. Celofánban lapuló finomság

Ha nem jutott időtök arra, hogy elugorjatok a kreatívboltba, vagy épp kanalat sincs kedvetek mártogatni, akkor nézzetek szét a kamrában, ahol biztosan találtok egy kis celofánt, amiből édes forrócsoki-„tölcsért” készíthettek.

Forrás:
Etsy
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.