Egyéb kategória

Lepjétek meg a barátnőiteket forró csokival, ne is akárhogyan!

Adni jó, de sokszor elmegy tőle a kedvünk, főleg, ha bemegyünk egy plázába, és türelmetlen vásárlókkal teli kacskaringózó sorok fogadnak bennünket. Ilyenkor kell megcsillogtatni rejtett, kreatív énünket és meglepni például a barátnőinket, kollégáinkat egy – ha nem is házi készítésű, de – házi csomagolású forró csokival!

vous - 2015.12.12.
Lepjétek meg a barátnőiteket forró csokival, ne is akárhogyan!

Egy isteni, gőzölgő forró csokoládénak nem lehet ellenállni a téli időszakban. Pláne, ha csak egy pohár tejbe kell öntened és meginnod. Valószínűleg kevés olyan lány él a földön, aki egy cukin csomagolt forró csokinak ne örülne. Íme néhány ötlet, hogyan tálaljátok ízlésesen ennek az egyszerű, de nagyszerű italnak a hozzávalóit!

1. Kanálra olvasztott nyalánkság

Ha egyáltalán nincs időtök leugrani a boltba, akkor nyúljatok a csokisszekrényetek mélyére, és olvasszatok meg bármilyen csokoládét. A megolvasztott finomságba mártsatok bele egy olyan kanalat, amit nem sajnáltok odaajándékozni. A még meleg csokiba nyomjatok bele cukrokat, felaprított csokidarabokat, és már kész is az ajándék!

Forrás:
callmecupcakeblogspot

2. Üvegbe rejtett kincs

Ugorjatok be egy kreatívboltba, ahol válogathattok a szebbnél szebb üvegek közül. A legjobb, ha egy alacsony falú, dundi formájú mellett teszitek le a voksotokat, mert akkor szuperül telerakhatjátok minden jóval. Kezdjétek a forrócsoki- vagy kakaóporral, erre jöhet egy kis pillecukor, és már kész is! Kívülről tegyetek az üvegre masnit, szalagot, de akár csomagolópapírral is befedhetitek.

Forrás:
heygorg_blogspot

3. Celofánban lapuló finomság

Ha nem jutott időtök arra, hogy elugorjatok a kreatívboltba, vagy épp kanalat sincs kedvetek mártogatni, akkor nézzetek szét a kamrában, ahol biztosan találtok egy kis celofánt, amiből édes forrócsoki-„tölcsért” készíthettek.

Forrás:
Etsy
Ajánlott cikkek