Egyéb kategória

Egyértelmű jelek, hogy intuitívak vagytok és nem tudtok róla

Az érzelmek ilyenkor nyáron sokkal nagyobb intenzitással jelentkeznek, így könnyen meglehet, hogy olyan jeleket tapasztaltok magatokon, amire nem számítotok. Úgy érzitek, susognak hozzátok a fák? Hirtelen megmagyarázhatatlan érzések kerítenek hatalmukba? Lehet, hogy intuitív emberek vagytok, csak nem tudtok róla?

vous - 2016.07.04.
Egyértelmű jelek, hogy intuitívak vagytok és nem tudtok róla

Az intuitív emberek azok, akik különösen fogékonyak a körülöttük áramló energiákra, és a régi időkben sámánként is tevékenykedtek, szoros kapcsolatban éltek a környezetükkel, és beszélték a világ, dolgok nyelvét. S hogy honnan tudhatjátok, hogy azok vagytok-e? Vannak jelei, és ezeket a MindBodyGreen össze is gyűjtötte.

Átveszitek mások érzéseit

Ez azt jelenti, hogy ha találkoztok valakivel, hihetetlen gyorsan átragad rátok a hangulata, pontosan tudtjátok, mit érez, tudtok vele azonosulni, értitek, mi megy benne végbe. Nem tudjátok, hogyan kell védekezni ezek ellen az érzések ellen, így lehetséges, hogy visszahúzódóvá váltok, és kerülitek az embereket, még ha szeretitek is őket.

Élénk álmaitok vannak

Színesek, valósághűek és vadak. Gyakran előre megálmodtok egy-egy részletet a közelgő rossz eseményekből, és ez megrémiszthet benneteket, pedig ez, ha tudjátok használni, jó dolog lehet.

Forrás:
pexels

Hajlamosak vagytok a függőségre

Mivel nem vagytok tudatában annak, hogy a bennetek zajló dolgok mit is jelentenek, miért is vannak jelen, ezért gyakran valamilyen élvezeti dolog után nyúltok, amivel el tudjátok nyomni az érzelmi viharokat. Ez lehet evés, édesség, sorozat, társ és rosszabb esetben valamilyen káros szenvedély. A VOUS-lányok is vallottak ám a függőségükről, olvassátok el, melyikünk mitől függ végzetesen!

Nagyon érzékenyek vagytok

Van egy lány, akit mindenki kedvel, és népszerű? Találkozol vele, és a szőr feláll a hátadon? Nos, ez az intuíció miatt van, és ha ezt érzitek, valami valószínűleg nincs rendben az illetővel. Ti észreveszitek a szép külcsín alatt a romlott belsőt.

Forrás:
pexels

Hirtelen gondolataitok támadnak

Amit nem tudtok hová tenni, pedig ezek belülről jönnek, üzenetek, megérzések, sugallatok, melyek jó szolgálatot tehetnek, ha megtanultok hallgatni rájuk. A tisztánlátók képeket látnak, a tisztánhallók pedig hangokat. Ezek a hangok gyakran tárgyaktól is jöhetnek a környezetetekből.

Ajánlott cikkek