Egyéb kategória

Töltsétek hasznosan az időt: így okosodjatok és relaxáljatok egyben!

Többször éreztem már azt, hogy a szabadidőmben annyira ellustulok, hogy majdnem lelkifurdalásom van. Hihetetlenül el tud velünk szaladni a ló lazaság terén egy-egy szabadnapunkon, ugye ti is egyetértetek ezzel? Ha többször van hasonló érzésetek, tegyetek ellene!

vous - 2016.07.02.
Töltsétek hasznosan az időt: így okosodjatok és relaxáljatok egyben!

A DesignTaxival karöltve most pár tippel próbálunk kisegíteni titeket – és magunkat is – ebből a helyzetből: ha valami hasznosat csináltok, nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem pihenhettek közben. Nézzétek csak, hogyan tudtok okosodni és relaxálni egyben! 

TV, TV, TV… stop!

Tévézés vagy gépen filmezés helyett heti párszor válasszátok a könyvet. Nemcsak, hogy fejleszti és bővíti a szókincseteket, de a képzelőerőtökre , kreativitásotokra és a fantáziátokra is pozitív hatással van.

Objektum doboz

Nézzetek filmet eredeti nyelven!

Az előző ponttal nem azt mondom, hogy teljesen váltsatok könyvre filmek helyett, hiszen a filmekről sokatok talán nem is tudna, de NEM IS KELL lemondani. Ám ha eredeti  nyelven nézitek a kiválasztott filmet vagy sorozatot, azzal fejlesztitek a nyelvtudásotokat. Sőt még többet tanulhattok, ha a felirat sem magyarul van, hanem az eredeti nyelven.

Engedjetek meg magatoknak egy kis délutáni pihit!

Olyan, mintha ellentmondanánk saját magunknak, pedig nem: ha van időtök egy pici relaxálásra, hajrá! Utána jobban tudtok majd gondolkodni és aktívabbak is lesztek. Egyébként hallottatok már a vízálló könyvről? Az új találmány segítségével a kádban is kikapcsolhattok.

Objektum doboz

Töltsetek időt más érdeklődésű emberekkel!

Egyszerűen mondjuk ki: mindenkinél van egy okosabb ember. Töltsetek időt olyan barátotokkal, akik máshogy látják a világot, mint ti, más dolgok érdeklik őket és kérdezzétek őket bármiről, biztosan szívesen mesélnek nektek sok olyan dolgot, amit korábban nem ismertetek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.