Egyéb kategória

8 dolog, amit minden nőnek meg kell tapasztalnia a házasság előtt

Mielőtt végleg elköteleződtök valaki mellett, nem árt kipipálni ezen a listán az összes pontot. Hogy miért? Mert higgyétek el, így boldogabb lesz a házasságotok is!

vous - 2016.06.23.
8 dolog, amit minden nőnek meg kell tapasztalnia a házasság előtt

Minél több mindent él át az ember a fiatalabb, szingli éveiben, annál kevésbé fogja azt érezni házasként, hogy kimaradtak dolgok az életéből, amiket most már nem is tehet meg soha… Mutatjuk, hogy miről is beszélünk! Amíg nincs meg a nagy Ő, addig ezekkel üssétek el az időt!

1. Utazzatok el egyedül egy idegen országba!

Ezt házasként vagy pláne anyaként már tuti, hogy nem tehetitek meg! A felfedezés izgalma, a magunkra utaltság egy olyan élmény, amit egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia! Ráaásul a személyiségfejlődésben is segít.

2. Menjetek bele egy kalandba!

Egy kósza románc, aminek ha lejár a „szavatossági ideje”, akkor menni kell? Igen! Egyszer azt is ki kell próbálni, hogy milyen egy igazi egyéjszakás kaland, aminek a lényege csak az élvezet! Ne szégyelljétek magatokat miatta, ez egyáltalán nem rossz dolog!

A további hat pontért kattintsatok IDE!

undefined

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek