Egyéb kategória

Pasik, ez a cikk nektek szól: hízott a párotok? Nehogy szóvá tegyétek

A nők életében egyetlenegy háború dúl örökké: a harc a kilókkal. Éppen ezért jó, ha a pasik tudják, ennek a fele sem tréfa, és nem lehet vicc tárgya a kilók száma, hiszen mint a háborúkban, itt is vannak gyengébb, sérülékenyebb pillanatok. Túlélőkalauz jön mindenkinek, aki épp vesztésre álló nővel találkozik, vagy él együtt.

vous - 2016.06.19.
Pasik, ez a cikk nektek szól: hízott a párotok? Nehogy szóvá tegyétek

Vannak ugyanis mondatok, melyeket kifejezetten tilos még vicc formájában is kimondani ilyenkor, ezeket véssétek az eszetekbe, ha nem akartok kanapén aludni, vagy ne adj isten egy-egy testrész híján kelni. Én már csak tudom, mennyire frusztrált tudok lenni, mikor rám jön a hízás-érzet és -tudat, bármennyire is vannak jó dolgok a hízásban, jobb, ha ilyenkor egy nőt sem piszkáltok. Pasik, ez a cikk kicsit nektek szól. Íme, egy hízásnak induló nő fordítószótára, figyelem, nyomokban cinizmust tartalmaz!

Forrás:
pexels

„Jaj, dehogy híztál!”

A nők ezt hallják: ja, tényleg híztál, de nem akarok hisztit, úgyhogy az ellenkezőjét mondom. Ezzel a mondattal olajat öntötök a tűzre, és amit ezért kaptok, azután csak behúzódtok a sarokba a kedvenc kisautótokkal, és hüppögve befaltok egy hambit. Vagy kettőt.

„Kifejezetten jót tesz neked némi felesleg”

Némi felesleg = akkorák vagytok, mint egy víziló meg egy tank együttvéve. Minden ruhában úgy néztek ki, mint egy víziló tüllszoknyában. Jót tesz némi felesleg?! Ezek után minimum felhizlalnak benneteket, és megsütnek a kemencében. A testetekből pedig mézeskalács-házikót építenek. Akarjátok ezt?

„Pikk-pakk leadod”

Ezt hallják: nincs több csoki, fagyi, nasi az esti film alatt, se kóla, se majonéz, csak ilyen zöld bébispenót csírával. Siralmas. Lehetőleg ne közös program előtt mondjátok, mert lőttek az estének. A szexnek is.

Objektum doboz

„Én mindenhogy szeretlek”

Még több bánatcsoki. Még több kiló. Elvégre mindenhogy szeretitek, nem igaz?

„Jaj, drágám, előbb-utóbb hízni fogsz, ha nem most, majd a gyerek után”

FATAL ERROR. Pasikilövés az űrbe. Visszaszámlálás indul: 3… 2… 1… BANGGGG.

Ajánlott cikkek