Egyéb kategória

Pasik, ez a cikk nektek szól: hízott a párotok? Nehogy szóvá tegyétek

A nők életében egyetlenegy háború dúl örökké: a harc a kilókkal. Éppen ezért jó, ha a pasik tudják, ennek a fele sem tréfa, és nem lehet vicc tárgya a kilók száma, hiszen mint a háborúkban, itt is vannak gyengébb, sérülékenyebb pillanatok. Túlélőkalauz jön mindenkinek, aki épp vesztésre álló nővel találkozik, vagy él együtt.

vous - 2016.06.19.
Pasik, ez a cikk nektek szól: hízott a párotok? Nehogy szóvá tegyétek

Vannak ugyanis mondatok, melyeket kifejezetten tilos még vicc formájában is kimondani ilyenkor, ezeket véssétek az eszetekbe, ha nem akartok kanapén aludni, vagy ne adj isten egy-egy testrész híján kelni. Én már csak tudom, mennyire frusztrált tudok lenni, mikor rám jön a hízás-érzet és -tudat, bármennyire is vannak jó dolgok a hízásban, jobb, ha ilyenkor egy nőt sem piszkáltok. Pasik, ez a cikk kicsit nektek szól. Íme, egy hízásnak induló nő fordítószótára, figyelem, nyomokban cinizmust tartalmaz!

Forrás:
pexels

„Jaj, dehogy híztál!”

A nők ezt hallják: ja, tényleg híztál, de nem akarok hisztit, úgyhogy az ellenkezőjét mondom. Ezzel a mondattal olajat öntötök a tűzre, és amit ezért kaptok, azután csak behúzódtok a sarokba a kedvenc kisautótokkal, és hüppögve befaltok egy hambit. Vagy kettőt.

„Kifejezetten jót tesz neked némi felesleg”

Némi felesleg = akkorák vagytok, mint egy víziló meg egy tank együttvéve. Minden ruhában úgy néztek ki, mint egy víziló tüllszoknyában. Jót tesz némi felesleg?! Ezek után minimum felhizlalnak benneteket, és megsütnek a kemencében. A testetekből pedig mézeskalács-házikót építenek. Akarjátok ezt?

„Pikk-pakk leadod”

Ezt hallják: nincs több csoki, fagyi, nasi az esti film alatt, se kóla, se majonéz, csak ilyen zöld bébispenót csírával. Siralmas. Lehetőleg ne közös program előtt mondjátok, mert lőttek az estének. A szexnek is.

Objektum doboz

„Én mindenhogy szeretlek”

Még több bánatcsoki. Még több kiló. Elvégre mindenhogy szeretitek, nem igaz?

„Jaj, drágám, előbb-utóbb hízni fogsz, ha nem most, majd a gyerek után”

FATAL ERROR. Pasikilövés az űrbe. Visszaszámlálás indul: 3… 2… 1… BANGGGG.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.