Egyéb kategória

Bámulatos, hogyan kreálja újra Taylor Swift szettjeit súlyos beteg rajongója

Vannak rajongók és vannak szuperrajongók. Most be is mutatok ez utóbbira egy tökéletes példát, egy holland lányt, aki nemcsak, hogy hasonlít kedvenc énekesnőjére, de roppant meggyőzően tudja imitálni is. Figyelem, bámulatos Taylor Swift-utánzások következnek!
vous - 2016.06.08.
Bámulatos, hogyan kreálja újra Taylor Swift szettjeit súlyos beteg rajongója

Leszögezhetjük, hogy a 18 éves Lotte Nudjes kisugárzásával szinte pontos mása a híres énekesnőnek, Taylor Swiftnek. És ha ez nem lenne elég, a fiatal holland lány megtesz mindent azért, hogy Taylor nyomába lépjen, legalábbis divat szempontjából biztosan. A lány ugyanis imád Taylor Swiftnek öltözni.

Ha nem találja meg a boltban kedvencének egyik ruhadarabját, nem esik kétségbe, hanem nekiáll varrni. Kis segítséget a nagymamájától is kap, így nem csoda, ha az ikonikus darabok olyan tökéletesre sikerednek – írja a Huffington Post. Példának okáért a 2016-os Grammy-díj-átadó ruháját is megcsodálhatjátok.

Lottéről tudni kell, hogy súlyos betegségben szenved, ami miatt nagyon nehezen tud járni és sajnos nem tud hosszú ideig állni sem. Ellenben a Taylor iránti rajongása és a rengeteg ruha elkészítése közben érzett boldogság megváltoztatta az életét.

Sokszor éreztem haszontalannak az időmet, de most egy teljesen új világ nyílt ki előttem. A ruhaszettek sokkal magabiztosabbá tettek, és nem csak azért, mert úgy nézek ki bennünk, mint Taylor. Egyszerűen csak imádom készíteni őket, vadnak érzem magam tőlük.

Csodáljátok meg ti is a ruhakölteményeket!

A Grammy-ruha elkészítéséről pedig egy videót is készített

Szerintem csodálatosak a ruhák, és természetesen Lotte kitartása is lenyűgöző!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!