Egyéb kategória

Felszabadították Dobbyt a rajongói

Ugye, emlékeztek Dobbyra, a házimanóra a Harry Potterből? Ha mégis lenne néhányotok olyan elvetemült, hogy nem olvasta volna a varázstanoncok kalandjait, azoknak bemutatom ezt a kajla fülű, kicsit idegesítő, de imádnivaló manót. Na meg persze azt, hogy hogyan lett szabad!
vous - 2015.10.02.
Felszabadították Dobbyt a rajongói

Dobby házimanóként szolgált a Malfoy családnál (őket nem szeretjük), és mindig gonoszul bántak szegény szolgával. Noha a legtöbb házimanó imádja a rabszolgasorsot, Dobby másra vágyik: szabadságra. Ezt pedig csak a gazdáitól kaphatná meg, úgy, ha ruhát adnak neki. Harry Potter pedig egy kis csellel valóra váltja a manó álmát, és egy zokninak köszönhetően Dobby végre szabadon élhet.

Ezek után nem is csoda, hogy a Warner Bros Studio Tour épületében, ahol a rajongók bejárhatják a Harry Potter-filmek varázslatos világát a flmdíszleteknek köszönhetően, egyre több zokni kezdett megjelenni Dobby vitrinbe állított szobránál.

Forrás:
twitter/Marion

Forrás:
twitter/marion

Forrás:
twitter/Marie Louise

Bár nem hiszem, hogy a Warner Bros szabadon engedné Dobbyt, de azért a gesztus cuki, és a házimanó is biztosan értékeli.

Ti is vinnétek neki zoknit?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!