Egyéb kategória

Könnyebben elérhetitek a bikinialakot ezekkel a képekkel

Ez egy komoly pszichológiai kérdés és így bele sem megyek, de mit gondoltok, ha az ételek, italok logói helyett hatalmas betűkkel a kalóriaszám lenne feltüntetve, megennénk a nasikat? Én biztosan kevesebbszer nyúlnék a kólásdoboz után, ha látnám, hogy az amúgy light üdítő mennyi kalóriát tartalmaz.
vous - 2016.06.09.
Könnyebben elérhetitek a bikinialakot ezekkel a képekkel

A Calorie Brands nevű Instagram-oldal eljátszott egy kicsit kedvenc kalóriadús márkáinkkal és a logókat lecserélték az adott étel és ital valódi kalóriaszámára. Az oldal bemutatkozója szerint mindezt azért csinálják, hogy az internet népe könnyebben elérje a bikinialakot.

Szerintetek hatásos?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.