Egyéb kategória

A kertes ház menő! – 4 érvünk is van mellette

Kertes házban élni maga az álom, én mondom nektek. Még ha most átmenetileg nincs is klasszikus értelemben vett kertes lakásom, olyanban nőttem fel, és olyanban is szeretném leélni az éltemet. Hogy miért? Hát ezért!
vous - 2016.06.05.
A kertes ház menő! – 4 érvünk is van mellette

Friss zöldség a kertből = fél egészség

Valahányszor piacra megyek, mindig apu kertje jut eszembe, a zöldségek, a földillat, a répa, amit kihúzok a földből, és rácsodálkozom, milyen zsenge és roppanós. Finom. A szabadság, hogy bármikor kimehetek a kertbe paradicsomért, aminek hamisítatlan Felvidék-íze van, felbecsülhetetlen. Apropó, ezeket az ételeket muszáj megkóstolnotok, ha felénk jártok!

Teraszos ücsörgések és meditálások = <3

A terasz, ahol nem zavar senki. Reggel kávé a teraszon, délben ebéd, esete egy pohár bor, miközben lóbáljátok a lábatokat a hintaágyról. 100 százalék zen.

Varázsoljátok a teraszotokat mesebeli kuckóvá!

Ha nincs kertetek, és nem vidéken éltek, ne keseredjetek el! A meglévő pici erkélyetekből is könnyen lehet mesebeli pihenőhely. Először is szögezzük le, hogy az erkély esztétikus kialakítása már nem pénzkérdés. Fillérekért juthattok izgalmas kiegészítőkhöz, és egy kis fantáziával meg kézügyességgel ti is el tudtok készíteni nagyon sok mindent! Hogy hogyan? Mojzes Nóra segít nektek ebben itt!

Grillezés = álom luxuskivitelben

Semmi gyorskaja, semmi készétel, csak frissen grillezett csirkemell és zöldség. Hát van annál ínycsiklandozóbb kései ebéd, amire már régóta vártok, miközben korog a hasatok, és a füst illata a sült húséval együtt felcsigázza az érzékeiteket? Ugye, hogy nincs!

Forrás:
pexels

Meleg van? Irány a slag!

A kedvencem! A legnagyobb hőség elleni legjobb megoldás a kinti slagból jövő, tényleg jéghideg víz. Amikor a vízsugarat felfelé külditek, majd aláálltok. Helló, gyerekkor, helló, kortalanság! Ebből egyszerűen nem lehet kinőni!

Ti mit szerettek a kertes házban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.