Egyéb kategória

„Egy anyuka, akinek kislánya van, és nem meri már úszni engedni” – Görög Zita nyílt levele

Görög Zita műsorvezető és modell nyílt levelet írt a Magyar Úszó Szövetség elnökének, Gyárfás Tamásnak. Levelében megfogalmazza, miért nem viszi el kislányát úszni.
vous - 2016.05.25.
„Egy anyuka, akinek kislánya van, és nem meri már úszni engedni” – Görög Zita nyílt levele

Görög Zita az atlatszo.hu oldalon megjelent cikkre reagált, amiben egy újabb áldozat vall a vele történtekről. Zita az úszószövetség kapitányát idézi, majd megírta, miért nem meri lányát uszodába engedni.

Gyárfás Tamás nyilatkozata

1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem, a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!

Görög Zita nyílt levele

A legsúlyosabb kérdések a Kiss László-üggyel kapcsolatban

Kiss László ünnepelt edző és szövetségi kapitány, nevéhez több tucat aranyérem fűződik. Kedden robbant a bomba, hogy a legendás sportember 1961-ben, 21 évesen csoportos nemi erőszakban vett részt, amiért három év börtönbüntetésre ítélték. Az ország sportérzékeny harmadában egy világ omlott össze… – írja szerzőnk, Eszter, akinek a cikkét ide kattintva elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.