Egyéb kategória

„Egy anyuka, akinek kislánya van, és nem meri már úszni engedni” – Görög Zita nyílt levele

Görög Zita műsorvezető és modell nyílt levelet írt a Magyar Úszó Szövetség elnökének, Gyárfás Tamásnak. Levelében megfogalmazza, miért nem viszi el kislányát úszni.
vous - 2016.05.25.
„Egy anyuka, akinek kislánya van, és nem meri már úszni engedni” – Görög Zita nyílt levele

Görög Zita az atlatszo.hu oldalon megjelent cikkre reagált, amiben egy újabb áldozat vall a vele történtekről. Zita az úszószövetség kapitányát idézi, majd megírta, miért nem meri lányát uszodába engedni.

Gyárfás Tamás nyilatkozata

1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem, a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!

Görög Zita nyílt levele

A legsúlyosabb kérdések a Kiss László-üggyel kapcsolatban

Kiss László ünnepelt edző és szövetségi kapitány, nevéhez több tucat aranyérem fűződik. Kedden robbant a bomba, hogy a legendás sportember 1961-ben, 21 évesen csoportos nemi erőszakban vett részt, amiért három év börtönbüntetésre ítélték. Az ország sportérzékeny harmadában egy világ omlott össze… – írja szerzőnk, Eszter, akinek a cikkét ide kattintva elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.