Otthon

Álomrandi otthon: nem kell egy vagyont költenetek, hogy jól érezzétek magatokat

Ha párkapcsolatban éltek, néha kicsit megterhelheti a pénztárcátokat, ha szórakozni szeretnétek. Ám nem muszáj, hogy így legyen: megannyi lehetőségetek van otthon is a filmnézésen túl. Nézzétek csak!
vous - 2016.05.22.
Álomrandi otthon: nem kell egy vagyont költenetek, hogy jól érezzétek magatokat

Azt már megírtuk nektek, hogy a komoly kapcsolatért érdemes lassítanotok az elején. Ha pedig úgy gondoljátok, már elég komoly a kötelék köztetek, nem muszáj állandóan drága éttermekbe és moziba járnotok. Legyetek kreatívak, és érezzétek jól magatokat otthon is! Az Allwomenstalk hasznos és különleges tippekkel lát el titeket ez ügyben.

Rendezzetek videojáték-maratont!

Ki mondta, hogy csak a pasik kockulhatnak? Lehet, hogy simán leveritek őket videojátékban, aztán jöhet a bünti…Fontos, hogy vezessétek, ki hogyan áll a meccsek alatt, hogy izgalmassá váljon a küzdelem!

Csináljatok beltéri pikniket!

Forrás:
giphy.com

Ha rossz az idő, bent is megtarthatjátok a nagy kajálást. Hogy tényleg piknikhatása legyen a dolognak, terítsetek le a földre egy takarót, pakoljatok rá minden földi jót, amit csak a szemetek vagy a szátok megkíván. Ez nem egy szimpla ebéd vagy vacsi, ez, kérem szépen, benti piknik! Hogy mi kell egy tökéletes nyárváró piknikhez? Fanny megmondja.

Döntsetek rekordot!

Az, hogy milyen rekordot, rátok van bízva. Keressetek rá a Guinness Rekordok Könyvére, szúrjatok ki egy számotokra szimpatikus tevékenységet, és próbáljátok felülmúlni a rekordert. Már az is jó móka, ha megnézitek, ki jut közelebb a csúcshoz.

Tartsatok karaokeversenyt!

Valószínűleg nincs karaokefelszerelésetek otthon, de egyszerűen tudjátok orvosolni ezt a problémát: kapcsoljátok be a dalszöveget a YouTube-on, és énekeljetek! De megannyi karaokeverzió is található már a neten.

Készítsetek együtt fényképalbumot!

Forrás:
giphy.com

Nemcsak hogy kiélhetitek a kreativitásotokat, de nosztalgikus hangulatba is kerülhettek, miközben a képeket válogatjátok. Tegyetek feliratokat is a pillanatokhoz, hogy minél szebb és emlékezetesebb legyen az album! Mi ez, ha nem tökéletes program?

Az egész csak kreativitás kérdése!

Ajánlott cikkek