Otthon

A tértisztítás fontossága – avagy miért rezegtessétek át az otthonotokat

"Ahogy kint, úgy bent" – mondja a szólás. Lelkünk harmóniájának megteremtésével nő az igényünk környezetünk rendezettsége után és fordítva; környezetünk tisztasága, harmóniája segíti lelki békénk megtalálását.
vous - 2016.01.05.
A tértisztítás fontossága – avagy miért rezegtessétek át az otthonotokat

Még ha nehezen is fogunk hozzá, mennyivel jobb érzés körbenézni a lakásban, miután rendet raktunk és letisztogattuk a környezetünket. A bútorok ragyognak, könnyedebbé válik a tér, ami ránk is hatással van. És ha szeretnénk, itt még nem ér véget a „rendrakás”, hiszen a levegőt sem csak az ablak kinyitásával frissíthetjük fel.

Energialenyomatok

Induljunk ki abból a tényből, hogy minden energia. Van, hogy belépünk valahova, jól érezzük magunkat, szívesen időzünk, vagy nyomasztónak találjuk a helyet, és hamar jönnénk el egy megmagyarázhatatlan ok folytán. Ilyenkor az energiákat érezzük. Ezeket az energialenyomatokat mi, emberek hagyjuk hátra. A veszekedések, a neheztelések, az elégedetlenkedések, magunk vagy egymás sértése, az ártalmas gondolatok mind negatív/lehúzó energiamaradványok, amik tudattalanul hatnak ránk a környezetünkből. Saját lakásunkban, az irodában vagy az üzletben is ott vannak, körbevesznek. Nem tudunk aludni, nehezen koncentrálunk, nyugtalanok vagyunk, sok a veszekedés.

Ezek az energiamorzsák megrekedhetnek egy-egy helyen és piszkosabb lesz tőlük a tér, mintha két hete nem porszívóztunk volna.

Ilyenkor jöhet a tértisztítás

A tértisztítás segít a teret felfrissíteni. A szakember hangtálak segítségével átrezegteti, átmossa a teret, a hangrezgések segítségével új energiákat mozgósít. Első lépésként a szakember a Nap és a Föld energetikájával összekapcsolódik. E két energia magasabb rezgésbe emel, és a harmónia állapotát teremti meg mindenkiben. Csak ebben a tiszta állapotban kezdődhet a munka, hiszen aki a teret tisztítja, csupán egy csatorna, csak szándékmentesen végezheti a feladatát.

A tértisztítás nem abból áll, hogy gongatunk hármat és eljövünk a helyszínről. Hatalmas megtiszteltetés, ha valaki beenged az otthonába, a személyes terébe.

„Ez számunkra sosem lehet magától értetődő. A bizalom, amelyet ezzel szavaznak nekem, minden alkalommal hálával tölt el, és érzem ennek súlyát, felelősségét. Ez az egész csak úgy működhet, ha alázattal és tisztelettel végzem és végezzük a tértisztítást. Mivel ilyenkor ‘közvetítő közegként’ működünk, a tértisztítás során kapott képeket, sugallatokat is ugyanezzel a tisztelettel kell fogadnunk. A térben lévő gátló, netán letapadt tényezőket a hangtállal és az általunk megnyitott szeretetenergiával átrezegtetjük, átsimítjuk, alkímiázzuk” – avat be minket Szűcs-Farkas Lilla, az Egy S Ég Központ Egyesület tértisztítója.

A tértisztítás sikeressége

Forrás:
Szakos Péter

„Egyre több cégvezető ismeri fel a tértisztítás fontosságát. Látják és tapasztalják, hogy egy-egy tértisztítás után más a légkör. „

Gördülékenyebben haladnak a dolgok, a dolgozók jobban végzik a munkájukat, a tiszta tér tiszta partnereket vonz, így tiszta üzletek köttetnek. Jó látni, hogy a világ már itt tart, hogy hiszünk ebben.

„Rendszeresen járunk – többek között – egy fodrászatba, ahol munkánk során elég nagy változásoknak lehettünk tanúi. Előfordult, hogy egy-egy alkalom után egy alkalmazott felmondott, ami több ilyen eset után ijesztőnek hatott. A tulajdonos szinte már várta, ki fog felállni, szerencsére később tudtunk rajta nevetni. Annak oka, hogy új ember érkezhetett, pont a tisztítás volt, hiszen így elhivatott ember jöhetett, aki jobban erősíti a csapatot.”

Számomra az is fantasztikus, hogy a tulajdonos erre időt és pénzt szán, nemcsak magáért, hanem a dolgozóiért is teszi. A tiszta térben az emberek könnyebben megtalálják önmagukat, hivatástudatukat, rájöhetnek, kik is ők valójában, merre szeretnének haladni.

– mesél Lilla.

„Másik felemelő eset, amikor egy pár otthonába kérte a tértisztítást. Nem értették, hogy amint hazaérnek, mindig feszültség támad közöttük. Gyakran törtek össze tárgyak, előfordult, hogy a váza magától leesett a polcról. A tér körbejárása után jött az érzés, hogy nem tekintenek a lakásukra otthonként, nincsenek jelen a saját terükben. Ezt a legnagyobb empátiával elmondtam nekik is, mire kiderült, hogy egy rég függőben lévő külföldi élet lehetőségére várnak. Először meg kellett érkezniük az otthonukba, fel kellett azt tölteni a saját energiáikkal, hiszen se itt, se ott nem voltak.

Otthonunk energiái nagyon fontosak számunkra, hiszen ide járunk töltődni, pihenni. Otthonunknak szentsége van, ahogy mi rendbe tesszük, minket szolgál. A szeretett tárgyaink, színeink mind értünk vannak, fontos, hogy otthonunk tükrözze lelkiségünket. Nem az a lényeg, mennyi mindenünk van, vagy milyen stílusban öltöztetjük fel a lakásunkat. A szeretettel elhelyezett tárgyakra, kiegészítőkre pillantva egy-egy fárasztó nap után emelkedhet lelkünk rezgése, így áramlik vissza a jó energia a térbe. Magunktól, magunknak.

Saját élményem

Forrás:
iStock

Az elmúlt hetekben nem esett jól hazajönnöm. Bár a lakás teljesen engem tükröz, minden egyes zugát imádom, és otthon is érzem magamat, nehezen töltődtem fel. A csendben is csak a zajt hallottam, nyugtalanul aludtam. Éreztem, hogy egy tértisztítás jót tenne.

Lilla a konyhából kijőve azt kérdezte tőlem, hogyhogy bűntudattal étkezem. Nagyon meglepődtem, erről sosem beszéltem vele, talán még magammal sem. Rámutatott egy gyenge pontomra, és fájt, hogy már megint az étkezéssel van gondom.

Kaptam tőle segítséget, hogy az okokra rálátva könnyebben lendüljek tovább. Folytattam a napjaimat, munka, karácsonyi forgatag, készülődés, majd egy hét után „valami gyanús lett”. Azt vettem észre, hogy élvezettel eszem, jobban esnek az ízek, nem fáj a gyomrom. A változás érzékelhető. Nálam többek között ezt indította be a tértisztítás.

Forrás:
iStock

Egy magasabb rezgésű tér emel rajtunk, hogy megtartjuk-e, már rajtunk is múlik, a mi felelősségünk is a tér tisztán tartása. Röviden összefoglalva: a tértisztítás lényege az egyértelműség és a harmónia megtalálása, annak kialakítása. A tiszta gondolatok, rendezett érzések tiszta helyzeteket, egyértelmű embereket vonzanak az életünkbe.

Kérdés, szeretjük-e magunkat annyira, hogy élünk a lehetőséggel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.