Egyéb kategória

Menstruáció 2.0 – itt az okostampon!

Sok mindent láttunk, hallottunk már, de a blutooth-tampon megjelenése sokkoló. Igen, okostampon okostelefonhoz kapcsolva. Nem boszorkányság.
vous - 2016.05.18.
Menstruáció 2.0 – itt az okostampon!

A My.Flow nevű applikáció és egy kis doboz segítségével az okostelefonunkon tudjuk követni a menstruációnkat, illetve hogy a tampon mennyire telített. Nos, ez elég furán hangzik, de a tengerentúlon már működik az dolog. Működik, azonban nem túl jók a tapasztalatok. A legnagyobb gondot a zsinór hosszúsága okozza, mivel a tampon össze van kötve egy kis kütyüvel, amit a nadrágra kell akasztani. Ez továbbítja a bluetooth-jelet a telefonba.

A futurisztikus tampon ára 50 dollár, azaz körülbelül 14 ezer forint. Szerintem ez a forradalmi technika inkább visszalépés, mintsem újítás.

Ti mit gondoltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.