Intim

Ezekre gondolnak a pasik, mikor szex közben ők vannak alul

A következő sorokat még véletlenül se vegyétek véresen komolyan. Eljátszunk egy kicsit a pasik gondolatával. Észrevettétek már, ha szex közben ti vagytok felül, a pasik hajlamosak olyan fejet vágni, mint akiket nagyon mély gondolatok foglalkoztatnak? Nem, ez nem a koncentráció jele. Mivel ilyenkor nekik kevesebb „meló” jut, tényleg csak élvezni kell a helyzetet, az elme vándorol egy kicsit.

vous - 2021.12.08.
Ezekre gondolnak a pasik, mikor szex közben ők vannak alul

Emlékeztek még, amikor Nina arról írt nektek, hogy mi, csajok mire gondolunk szex közben? Hasonló gondolatmenetek következnek – ám most a pasik lesznek terítéken. Abban a bizonyos pózban, amikor a gondolataik szabadon szárnyalhatnak, mert maximálisan a nők hajtanak az élvezetért.

A Women's Health most összegyűjtötte, mire gondolnak a pasik, ha ők vannak alul.

„CICIIIK!”

Végre szemben az ő kis barátnőivel. Talán ez a mennyország a számukra.

Forrás:
giphy.com

„És pont most nincs nálam egy kamera”

Az első gondolatból kiindulva számukra ez a tökéletes testhelyzet, minden kéznél van, remek a kilátás.

Forrás:
giphy.com

„Így tudnék maradni napokig”

Persze, a lusta szex a legjobb szex.

Forrás:
giphy.com

„Csak el ne törd!”

Akármi is történjék, a pasik legmélyebb gondolataiban ott motoszkál ez a brutális szexvészhelyzet.

Forrás:
giphy.com

„Végre egy kis szünet”

Nem biztos, hogy csupán kényelmi szempontból váltanak arra a pozícióra, amikor ők lehetnek alul. A hosszabb élvezet is lehet a cél.

Forrás:
giphy.com

Tudom, hogy azt gondoljátok, ez egy kicsit abszurd, biztosan nem ezek járnak a pasik fejében a lovaglópóz alatt. Bennem is hasonló gondolatok támadtak, ezért körbekérdeztem a fiúkollégákat. Három pasit kérdeztem, mire gondolnak abban a bizonyos pózban.

  • pasi1: „semmire nem gondolok”
  • pasi2: „semmire nem gondolok”
  • pasi3: „semmire nem gondolok”

A fiúk hozzátették, hogy ilyenkor annyira kikapcsol az agyuk, hogy csupán a lényegre és a partnerükre koncentrálnak.

Na, ez az, amit valójában hallani akarunk mi, csajok!

Forrás:
giphy.com
Címkék: #pasi #szex
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon