Egyéb kategória

Üljetek le: ennyi pénzt zsebelt be tavaly Taylor Swift!

El tudjátok képzelni, mennyit kereshetett tavaly Taylor Swift? Azt én is észrevettem, hogy egyre jobban tör felfelé a csaj, de hogy ennyire? Nézzétek csak, mit hozott össze tavaly!
vous - 2016.05.06.
Üljetek le: ennyi pénzt zsebelt be tavaly Taylor Swift!

2015-ben ilyenkor kezdte meg Taylor Swift az 1989 címet viselő turnéját, ami nemcsak mókás volt, de ragyogó is. Ez meg is látszik a bevételein: 61,7 millió dollárt hozott – mondja a Billboard. Ez az összeg Taylort az első helyre repítette 2015-ben a legkeresettebb előadók között. Tudjátok, hányadik helyen állt 2014-ben? A tizenötödiken! Nem semmi ez a nő.

Taylor 73 és fél millió dollárt keresett összesen, hiszen 7,2 millió jött még az eladásokból, 564 ezer a közvetítésekből és 4,1 millió a jogdíjakból. Ebből tehát 61,7 milliót söpört be. El tudjátok képzelni, mennyi ez forintban? Jóval több mint 17 milliárd. Azta!

Forrás:
http://www.afpforum.com

Ezzel megelőzte Kenny Chesneyt, a Rolling Stonest és Bily Joelt is. Exbarátja, Harry Styles és a One Direction bekerült az első öt legkeresettebb előadó közé, Adele pedig a 9. helyre került. Madonna, Britney, Celine Dion és Nicki Minaj csak utánuk következnek, utóbbi például a 39. helyet foglalja el, így épp hogy ráfért a top 40-es listára.

Idén pedig már a Vogue címlapján pózolt hidrogénszőke hajjal. Nahát Taylor, csak így tovább!

Ajánlott cikkek