Egyéb kategória

4 esküvői pillanat, amit eszetekbe ne jusson posztolni

Vannak olyan intim pillanatok, amelyeket a legjobb, ha megtartotok magatoknak és a családotoknak ezen a napon.
vous - 2016.05.05.
4 esküvői pillanat, amit eszetekbe ne jusson posztolni

Hol a határ a még „social media kompatibilis” és a szigorúan privát tartalom között? Most összeszedtük, hogy szerintünk mi az, ami nem való a Facebookra a nagy napon.

1. Az esküvőszervezés miatti frusztráció

Semmiképp ne a közösségi oldaladon szidjátok a virágost, a cukrászt vagy a koszorúslányokat: ez annyira nem classy! Inkább eresszétek ki a fáradt gőzt egy pohár bor mellett a barátnőitekkel és kérjétek ki az ő tanácsaikat a témában!

2. Képek a ruhapróbáról

Tudjátok, mi a szabály: a menyasszonyi ruhában a vőlegény csak az esküvő napján láthat titeket először! Tudjuk, mennyire nehéz megállni, hogy ne posztoljatok olyan képet, amin gyönyörűnek érzitek magatokat a próbafülkében, a fehér ruhában… De mindenképp fogjátok vissza ezt a vágyat annak érdekében, hogy az esküvő napján tökéletes legyen ez a pillanat!

A lista itt nem ért véget! További tiltólistás posztokért kattintsatok ide!

Forrás:
Pexels.com

A sokatok számára ismert és kedvelt JOY.hu és a lassan egyéves, feltörekvő VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Mostantól naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzők lesznek a JOY.hu-n. Az biztos, hogy még több izgalmas és érdekes témával találkozhattok a két portálon. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.