Egyéb kategória

Így bénáznak a pasik, mikor féltékennyé akarják tenni a párjukat

Hányszor megkapták már a nők a féltékeny, kombinálós, megfejthetetlen jelzőt a pasiktól! Mintha ezek csak ránk lennének jellemzőek! Na de gondoljátok csak végig, hányszor fordult elő, hogy nem értettétek a pasitokat? Valljuk be, nem egyszerű velük az élet! Most ők vallottak arról, hogyan szoktak kombinálni.

vous - 2021.12.26.
Így bénáznak a pasik, mikor féltékennyé akarják tenni a párjukat

Ki az, aki ne szeretné, ha kitalálnák a legfőbb vágyait, gondolatait? Sok esetben a nők is ezt szeretnék, de van, hogy megmagyarázhatatlan dolgot tesznek a pasijaitok. Hiába gondolkoztok a miérteken, egyszerűen ez a férfilogika. Pedig mennyivel könnyebb dolgunk lenne, ha egyenesebbek lennének velünk és kommunikálnák a problémáikat. A Women’s Health összegyűjtött néhány példát a fura közlésmódjukról és a legnagyobb bénázásaikról.

Az expara

„Amikor a volt barátnőm többet beszélt az exeiről, mint ami már kényelmes volt számomra, akkor azt hazudtam, hogy a volt csajommal tartom a kapcsolatot és sokat chatelünk. Azt akartam, hogy ő is úgy érezze magát, mint én, ahelyett, hogy elmondtam volna neki, mi bántott. Lebuktam, amikor meg akarta nézni a beszélgetésünket, persze a hazugságomba került a kapcsolatom” – mondta Jared. Virág is megírta, hogy előbb vagy utóbb fény derül az ilyen hazugságokra.

Forrás:
pexels.com

Flörtölésből csillagos egyes

„Az első randinkon flörtöltem a feleségem előtt a barátnőivel. Azért csinálhattam ezt, mert úgy vettem észre, hogy ő is ezt teszi az én haverjaimmal. Lehet, kicsit paranoiás voltam a kapcsolatunk elején. Hiába flörtöltem másokkal, ő nem vette észre, valószínűleg olyan béna voltam. Pár év együttjárás után felhoztam a sztorit és jót nevettünk rajta. Remélem, hogy a házasságunk életem végéig fog tartani és soha többé nem kell flörtölnöm” – reménykedett Matthew.

Megcsalni és megbocsájtani?

„Ugyanazzal a lánnyal voltam már évek óta, amikor megcsalt. Megpróbáltam elfelejteni a dolgot és túllépni rajta, de egy részem meg akarta bántani. Elkezdtem későn hazajárni és azt hazudtam, hogy sokáig kell dolgoznom, miközben a haverokkal találkoztam. Aztán a barátnőm féltékeny lett és azt hitte, hogy megcsalom, ekkor szakítottunk. Rájöttem, hogy ha megcsal egy lány, akkor annak a kapcsolatnak vége számomra, mert nem vagyok képes megbocsájtani” – nyilatkozta Lance. A megcsalás legnépszerűbb okait megtalálhatjátok Nóri cikkében.

Forrás:
pexels.com

A tökéletes ex

„Ha valami olyat tesz a barátnőm, amit nem szeretnék, akkor felhozok egy kitalált exet, aki mindent úgy csinált, ahogy én szerettem. Például, ha arra panaszkodik a barátnőm, hogy későn érek haza, akkor kitalálok egy olyan exet, aki velem egy beosztásban dolgozott és megértette, hogy milyen nehéz késő estig dolgozni. Lehet, hogy féltékennyé tettem a lányt, de valahogy közölnöm kellett vele, hogy nincs értelme a munkaidőm miatt veszekedni” – mondta Joel.

Kihasználás magas fokon

„Jártam egy lánnyal, aki mindenért féltékenykedett és egyáltalán nem bízott meg bennem, amire soha nem adtam okot. Amikor féltékeny lett valakire, akkor be akarta bizonyítani, hogy ő mennyivel jobb az illetőnél. Beleértve az újításokat az ágyban, úgyhogy néha direkt tettem féltékennyé a saját érdekemben” – nyilatkozta Billy.

Voltatok már pasis játszmák résztvevői, ami után így fogtátok a fejeteket?

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.