Egyéb kategória

Hamarosan menstruáció alatt is nyugodtan szexelhettek

Nőként mindannyian tudjuk, sokszor épp akkor szeretnénk leginkább a párunkkal hancúrozni, mikor menstruálunk. De ezt sok pasit és nőt elrettent a szextől. Úgy tűnik, egy amerikai cégnél átérezték sokunk problémáját, és forradalmasítottak egy eszközt, melynek segítségével az olyan napokon is nyugodtan szerelmeskedhetünk.
vous - 2016.04.02.
Hamarosan menstruáció alatt is nyugodtan szexelhettek

Idén szeptembertől már kapható lesz külföldön az úgynevezett Flex, mely szex közben megakadályozza, hogy aktusunk véres tragédiába fulladjon. A tampon alternatív formájaként kell elképzelni, mégis inkább úgy néz ki, mint egy lemez. Eldobható, akárcsak az óvszer, és hasonlóan működik, mint a menstruációs tölcsér. Hipoallergén és BPA-mentes, nem okoz toxikus sokk szindrómát sem – írja az Nymag.

Úgy tűnik, máris nagy sikere van az új találmánynak, ugyanis már több mint 20 000-en jelentkeztek a kipróbálására. A Flex vezérigazgatója, Lauren Schulte elmondta, hogy a statisztikák szerint nemcsak minket, hölgyeket érdekel az újítás, hanem a férfiakat is, hiszen a rendelések több mint 25%-a tőlük származik. Nem csodálkozom, ők tudhatják a legjobban, hogy gyakran akkor akarjuk a legjobban, amikor éppen menstruálunk.

Forrás:
https://www.facebook.com/FLEXFITS
Címkék: #nők #szex #újítás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.