Egyéb kategória

Álomfogóval vessetek véget a rossz éjszakáknak!

Szem alatti táskák és karikák. Kinek nem köszönt még vissza e látvány a reggeli arcmosásnál? Mi most megpróbáljuk a gyökerénél kezelni a problémát. Nem ritka ugyanis, hogy az álmatlanság okozói a rémálmok. Jöjjön egy olyan megoldás, amit nem kell meginnotok vagy megennetek!
vous - 2016.03.26.
Álomfogóval vessetek véget a rossz éjszakáknak!

Az álomcsapda az utóbbi időben igen népszerű motívum. Díszítheti a manikűrötöket vagy a testetek különböző pontjait, a bevállalósokon – mint például Miley Cyruson – igazi, míg a kevésbé bátrakon lemosható tetoválásként. A hagyományos felállásban azonban nem a szépségipar tárházába tartozik. Egy egyszerű szobadísz, csodaképességgel.

Forrás:
www.afpforum.com

Kezdetben a gyerekek rémálmát akarták elűzni az álomfogóval. Sőt, azt is ebből állapították meg, hogy a fiatalból felnőtt lett. Lévén, hogy a fa mulandó, amikor az kiszáradt, a csemete megérett.

Álomfogót, álomcsapdát először az észak-amerikai indiánok készítettek. Az alapja hálóval átszőtt fűzfa karika, amelyet különböző kiegészítőkkel tarkítanak.

A kialakítása már árulkodik a funkciójáról. Az amerikai antropológus és etnográfus, Frances Densmore tanulmányai szerint a háló megszűri és megtartja a rossz álmokat, csak a jókat engedi át. Ahhoz, hogy ezt a szerepét betöltse, helyezzétek az ágyatok és a fejetek fölé!

Hogyha ti is beleszerettetek ebbe a tárgyba, az ezoterikus boltokban garantáltan be tudjátok szerezni, de ha kicsit kreatívkodnátok, csináljátok meg otthon! Az alapdarabhoz négy dologra lesz szükségetek: karikára, fonalra, gyöngyökre és tollakra. A háló elkészítése minden esetben ugyanúgy megy, de a díszítésről mindenki maga dönt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.