Egyéb kategória

Barátság extrákkal: tények, amiket jó, ha tudtok mielőtt belementek

Sokatoknak valószínűleg nehezére eshet elképzelni egy olyan kapcsolatot, mely csakis a szexualitáson alapul. Nincsenek érzelmek és elköteleződések, csupán szeretkezés, ami valljátok be, elég jól hangzik. De vajon tényleg olyan egyszerűen működik, mint ahogyan mindenki elképzeli? Íme, három tény, melyek alapján eldönthetitek, mennyire való nektek ez a fajta alkalmi kapcsolat.

vous - 2016.03.17.
Barátság extrákkal: tények, amiket jó, ha tudtok mielőtt belementek

Barátság extrákkal: bizonyára mindenkinek azonnal a film jut eszébe, Justin Timberlake és Mila Kunis főszereplésével. A remek páros által alakított sztori konklúziója az volt, hogy férfi és nő nem élhet úgy, hogy csak lepedőakrobatásat játszanak. Pedig manapság a legtöbb fiatal fél az elköteleződéstől és inkább alakít ki olyan kapcsolatokat, melyekből nem jöhetnek ki rosszul, hiszen a középpontba úgyis csak az élvezeteket állítják.

Lehet, hogy ítélkeztek felette, de az is lehet, hogy ti magatok is ilyen viszonyban éltek. Amit mégis mindannyiótoknak érdemes tudnia, hogy egyaránt vannak jó és rossz hatásai az ilyen típusú légyottoknak. A következőkben elhoztunk nektek három olyan tényt, melyek alapján eldönthetitek, bele merjetek-e vágni egy olyan kalandba, melyben Justin és Mila is részt vett.

1. Vége az unalmas szeretkezéseknek!

Forrás:
www.pexels.com

Ha egy ilyen extrákkal tűzdelt kapcsolatban éltek, bizony sokkal nagyobb élvezetetek lesz a szexben is. A legtöbb párkapcsolatban a felek ugyanis sokszor belesavanyodnak a mindennapok szürkeségébe, hiszen mindig ugyanazok a pózok és helyszínek egy idő után unalmassá válnak. Ezzel szemben az a barátod, aki az extrákat nyújtja neked, természetesen már alig várja, hogy újra találkozhassatok, és új dolgokat próbálhassatok ki. Ezt semmiképpen sem nevezhetjük egyhangúnak!

2. Ki kell zárnotok az érzelmeket!

Talán ez lehet a döntő kérdés számotokra. Leginkább beállítottság kérdése, hogy valaki képes-e mással úgy ágyba bújni, hogy közben ne tápláljon gyengéd érzéseket a másik fél iránt. Mert ha valaki kezd belehabarodni a szexi pajtijába, akkor kezdődnek a problémák. Ezért nagyon fontos, hogy mielőtt ilyesfajta kalandokba vágnátok, megismerjétek önmagatokat is! Ha úgy gondoljátok, érzelem nélkül nem bírnátok, akkor inkább ne erőltessétek a dolgot, mert úgyis csak ti sérülnétek általa.

3. Nincs többé barátság!

Forrás:
www.pexels.com

Ha valami miatt vége lesz kettőtök között ennek a kis tangónak, sejthetően már soha nem lesztek olyan barátok, mint az elején. Éppen ezért érdemes meggondolni, hogy megéri-e nektek ebbe a viszonyba egyáltalán belevágni, mellyel akár a barátságotokat is elveszíthetitek.

Ajánlott cikkek