Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok a Halaknak!

A Halakból árad a megfoghatatlanság, két világban élnek egyszerre. Egyik részük sosem kapcsolódik veled – a kozmoszhoz van kötve –, a másik részével az aktuális hangulatának megfelelően mozdul veled.

vous - 2016.03.10.
5 mondat, amit soha ne mondjatok a Halaknak!

Problémát megoldani egy Halakkal nem egyszerű. Merthogy egyszerre van veled, meg nincs is. Nem lehet rajtuk fogást találni, és ahogy önmaga elől is hajlamos elmenekülni, úgy a tények és a realitások elől is. De nem a Halak a legtöbb fejtörést okozó csillagjegy.

Önmagukról és a világ dolgairól is sajátos magasztos elképzeléseik vannak – ezért ne akarjuk bebizonyítani, hogy amiben hisz, azt lehetetlen valóra váltani.

Mindig lesznek olyan álmaik, vágyaik, amiket nem mondanak el. Ne faggassuk, ne kérdezgessük, „mire gondol”, „mit érez”, mert az őrületbe kergetjük vele. Azonban soha ne becsüljük alá a képességeiket, mert könnyen lehet, hogy csak nem akarják felfedni valódi adottságaikat. De mi vár a Halakra és a többi csillagjegyre 2016-ban? Itt elolvashatjátok!

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.