Egyéb kategória

Cukiság a köbön: elolvadunk a fogszabályzós kutyától

Legyünk akármennyire szomorúak, a kutyák mindig képesek mosolyt csalni az arcunkra. Bármit is tettünk, önzetlenül és teljes odaadással csaholnak felénk, akaratunk ellenére is meglágyul a szívünk és imádjuk őket. Elvégre a kutya az ember legjobb barátja, nemde?
vous - 2016.03.01.
Cukiság a köbön: elolvadunk a fogszabályzós kutyától

A legjobb barátokra márpedig illik figyelni és gondoskodni róluk. Ennek a gondoskodásnak köszönheti Wesley kutyus a fogszabályzóját. Bizony, jól olvastátok, a fogszabályzóját!

Forrás:
https://www.facebook.com/Harborfront-Hospital-for-Animals-318969165452/

Wesley egy boldog, imádnivaló golden retriever kutyus fogszabályzóval, aki fogai elhelyezkedése miatt nem tudta rendesen bezárni a száját. Gazdája úgy döntött, segít kutyusán és pár hónapnyi viselés után 13 évnyi rendellenességnek mondhat búcsút a Harborfront Állatklinikának köszönhetően – írja a Popsugar.

Forrás:
https://www.facebook.com/Harborfront-Hospital-for-Animals-318969165452/

Még fogszabályzóval is cuki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.