Egyéb kategória

Egyenesen a tündérek világába repít Sármán Nóra új esküvői kollekciója

Sármán Nóra még csak néhány éve van a divat világában, nevét mégis pillanatok alatt mindenki megismerte. Kezdetben finoman kidolgozott, alkalmi ruhákat készített, majd tavaly először menyasszonyoknak szánt Bridal kollekcióját dobta piacra. Idén nagyot gondolt, és a kettőt ötvözte.
vous - 2016.02.20.
Egyenesen a tündérek világába repít Sármán Nóra új esküvői kollekciója

Csütörtök este a Brody Studiosban szuper hangulattal várta a kíváncsi szemeket Kuzma Orsi, Sármán Nóra, és a Pinewood Weddings alapítói, Várai Enikő és Kádár Levente. Kollaborációjukon hónapok óta dolgoznak, amit a divat szerelmesei tűkön ülve vártak.

A várakozásnak vége, a Wilderness 2016 megérkezett!

Forrás:
Pinewood Weddings

Sármán Nóra

Sármán Nóra 2011 óta jelen van a magyar divatvilágban. Ruháit idén többek között a Marie Claire Fashion Daysen és a Mercedes-Benz Fashion Weeken láthattuk. A hazai sztárvilág előszeretettel választja egyedi kreációit, idén például Görög Zita viselt egy gyönyörű csipkékkel díszített estélyit a Story-gálán, amitől pár napig hangos volt a magyar sajtó.

Sármán Nóra és a Pinewood Weddings a tavalyi Peak of Romance után egy újabb különleges projekt kedvéért állt össze. A különleges képsorozatot a mesék világa ihlette.

Gyerekkorom óta fontos szerepet játszanak az életemben a mesék

– mondja Nóra, aki ezek után nem is meglepő, hogy a tündérek világából inspirálódott. Ezt a hangulatot ötvözték a természet csodálatával, és megszületett a Wilderness 2016. A ruhák különlegessége mégsem ebben rejlik.

Szerettem volna egy olyan menyasszonyiruha-kollekciót, ami nem épp megszokott. Már csak azért sem, mert ezeket a ruhákat bátran fel lehet venni különleges alkalmakra is, viselésükhöz nem szükséges menyasszonynak lenni.

Forrás:
Pinewood Weddings

A fiatal tervező a színek terén is eltér a hagyományoktól. Idén a fehéren és a feketén túl először más színek, például rózsaszín is megtalálható a kollekció darabjai között. A különleges ruhákat pedig nemcsak tervezi, de ő maga készíti is. Mint mondja, még nem volt olyan darab, amibe minimálisan ne nyúlt volna bele, mindez pedig köszönhető annak, hogy már a nagymamája is menyasszonyi ruhák varrásával foglalkozott.

Minden ruha maga a francia elegancia egy csipetnyi kézművességgel megfűszerezve.

Forrás:
Pinewood Weddings

A képek nyugodt, természetfeletti hangulatáért a dicséret a Pinewood Weddings csapatát illeti. Na és persze Tánczos Lillát, aki a téli hidegben állt modellt. A didergésből a képen mi sem látszik, a természet csendes, nyugodt hangulata azonban annál inkább visszaköszön.

Egyébként Enikőtől és Leventétől sem áll távol a tündérek világának különleges hangulata, így a három fiatal gondolatai pillanatok alatt egyé váltak, a végeredmény pedig magáért beszél!

Ha még többre vagytok kíváncsiak a Wilderness 2016-ból, nézzétek meg a videójukat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!