Egyéb kategória

Egyenesen a tündérek világába repít Sármán Nóra új esküvői kollekciója

Sármán Nóra még csak néhány éve van a divat világában, nevét mégis pillanatok alatt mindenki megismerte. Kezdetben finoman kidolgozott, alkalmi ruhákat készített, majd tavaly először menyasszonyoknak szánt Bridal kollekcióját dobta piacra. Idén nagyot gondolt, és a kettőt ötvözte.
vous - 2016.02.20.
Egyenesen a tündérek világába repít Sármán Nóra új esküvői kollekciója

Csütörtök este a Brody Studiosban szuper hangulattal várta a kíváncsi szemeket Kuzma Orsi, Sármán Nóra, és a Pinewood Weddings alapítói, Várai Enikő és Kádár Levente. Kollaborációjukon hónapok óta dolgoznak, amit a divat szerelmesei tűkön ülve vártak.

A várakozásnak vége, a Wilderness 2016 megérkezett!

Forrás:
Pinewood Weddings

Sármán Nóra

Sármán Nóra 2011 óta jelen van a magyar divatvilágban. Ruháit idén többek között a Marie Claire Fashion Daysen és a Mercedes-Benz Fashion Weeken láthattuk. A hazai sztárvilág előszeretettel választja egyedi kreációit, idén például Görög Zita viselt egy gyönyörű csipkékkel díszített estélyit a Story-gálán, amitől pár napig hangos volt a magyar sajtó.

Sármán Nóra és a Pinewood Weddings a tavalyi Peak of Romance után egy újabb különleges projekt kedvéért állt össze. A különleges képsorozatot a mesék világa ihlette.

Gyerekkorom óta fontos szerepet játszanak az életemben a mesék

– mondja Nóra, aki ezek után nem is meglepő, hogy a tündérek világából inspirálódott. Ezt a hangulatot ötvözték a természet csodálatával, és megszületett a Wilderness 2016. A ruhák különlegessége mégsem ebben rejlik.

Szerettem volna egy olyan menyasszonyiruha-kollekciót, ami nem épp megszokott. Már csak azért sem, mert ezeket a ruhákat bátran fel lehet venni különleges alkalmakra is, viselésükhöz nem szükséges menyasszonynak lenni.

Forrás:
Pinewood Weddings

A fiatal tervező a színek terén is eltér a hagyományoktól. Idén a fehéren és a feketén túl először más színek, például rózsaszín is megtalálható a kollekció darabjai között. A különleges ruhákat pedig nemcsak tervezi, de ő maga készíti is. Mint mondja, még nem volt olyan darab, amibe minimálisan ne nyúlt volna bele, mindez pedig köszönhető annak, hogy már a nagymamája is menyasszonyi ruhák varrásával foglalkozott.

Minden ruha maga a francia elegancia egy csipetnyi kézművességgel megfűszerezve.

Forrás:
Pinewood Weddings

A képek nyugodt, természetfeletti hangulatáért a dicséret a Pinewood Weddings csapatát illeti. Na és persze Tánczos Lillát, aki a téli hidegben állt modellt. A didergésből a képen mi sem látszik, a természet csendes, nyugodt hangulata azonban annál inkább visszaköszön.

Egyébként Enikőtől és Leventétől sem áll távol a tündérek világának különleges hangulata, így a három fiatal gondolatai pillanatok alatt egyé váltak, a végeredmény pedig magáért beszél!

Ha még többre vagytok kíváncsiak a Wilderness 2016-ból, nézzétek meg a videójukat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.