Egyéb kategória

Különleges videó készült az új szerelmetekről: a testetekről!

Minden év február elején a párok és szinglik egyaránt elkezdenek gondolkozni a Valentin-napon. Míg a legtöbben romantikus estét terveznek párjukkal, mások rettegve költik az összes pénzük édességekre, és borulnak magányosan a kedvenc plüssükre sírásukat visszatartva. De mi lenne, ha idén mások szeretete helyett inkább saját magatokra irányítanátok az érzelmeiteket? Máris jobban hangzik az egész!
vous - 2016.02.09.
Különleges videó készült az új szerelmetekről: a testetekről!

A Valentin-nap közeledtével sajnos háttérbe szorul saját testünk elfogadása és szeretete. A legtöbb reklám a tökéletességről és a vágyról szól, így a legtöbben szoronganak, pedig ennek a napnak pont a szeretetről kéne szólnia. Így mi is lehetne jobb időszak egy feminista reklámra, ha nem ez?

A Neon Moon kifejezetten normál nőkre tervezte fehérneműit, és reklámjai a testünk elfogadásáról és szeretetéről szólnak, ahogyan a „Celebrate You” kampány ütős videója is mutatja. A legfontosabb kapcsolatra épül: a saját magunkkal való kapcsolatunkra. A videóban sok szempontból különböző nők szerepelnek: bőrszín, súly, alkat, kor – akik úgy boldogok, ahogy vannak.

A videó remek ok arra, hogy elgondolkodjunk: miért is ne szeressük azt a testet, amiben élünk, kortól, mérettől és színtől függetlenül?

Ajánlott cikkek