Egyéb kategória

Hoppá: J.Lo tökéletes feneke szétrepesztette a nadrágját

Jennifer Lopez fenekénél rajzolni sem lehetne szebbet, kerekebbet, formásabbat. Minden lány irigyli és valljuk be, tényleg tökéletes. Olyannyira perfekt, hogy a nadrágot sem viseli el mindig.
vous - 2016.01.25.
Hoppá: J.Lo tökéletes feneke szétrepesztette a nadrágját

Sajnos J.Lo-val viszonylag sokszor történik ruhabaleset, hol a bugyija tűnik el, hol pedig szétreped a nadrág a fenekén. Ha engem kérdeztek, ez pusztán azért van, mert egy ilyen tökéletes test nem hajlandó semmilyen ruhát elviselni magán. Mert ha az embernek ilyen idomai vannak, mint J.Lo-nak, járjon csak meztelenül. Nyilván túlzok, de pillanatokon belül ti is megláthatjátok, hogyan pattan le J.Lo fenekéről a flitteres overall.

Hoppá!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.