Egyéb kategória

Így tüntessétek el házilag a szöszöket és a bolyhokat a ruhátokról

Még a legszuperebb outfitet is elronthatják a bolyhok, az állatszőrök, vagy épp a szöszök. Hogy mit tehettek ellenük? Nos, biztos vagyok benne, hogy a ti otthonotokban is van olyan tárgy, amellyel helyrehozhatjátok ezeket a ruhadarabjaitokat akár házilag is.

vous - 2017.02.28.
Így tüntessétek el házilag a szöszöket és a bolyhokat a ruhátokról

Elmenni a boltba, levenni a polcról egy tisztítóhengert? Túl snassz, túl egyszerű! Inkább készítsetek egyet magatoknak házilag. Nincs másra szükségetek, mint egy vastag ragasztószalagra és egy sodrófára. Utóbbi két szélét kihagyva tekerjétek körbe a celuxszal, értelemszerűen úgy, hogy annak ragadós fele legyen kifelé. Ezután a bolyhos ruhán görgetve már használhatjátok is.

Objektum doboz

Kellő odafigyeléssel alkalmazva a habkő is megoldás lehet a problémára. Használata közben ügyelnetek kell arra, hogy ne a szövés irányával szembe haladjatok a dörzsöléssel, és egy területen ne húzzátok át sokszor, mert az anyag könnyen kilyukadhat. Pamuton és gyapjún nem alkalmazható, mint ahogy selymen és szaténon sem tanácsos bevetni.

Objektum doboz

Használjatok bevizezett, de kicsavart szivacsot! Annak a durva oldalával finoman dörzsöljétek a ruhaneműt, fentről lefelé irányuló mozgással, rövid szakaszokban. A mosogatószer ezúttal elmaradhat!

csaj lány haj szőke szerelem

Nem hisszük el, mit csinál a mosogatószivaccsal és a hajával ez a lány!

Péntek estére bulit terveztek, és a fejetekbe vettétek, hogy göndör hajjal fogtok tombolni? Igen ám, de mint annyiszor, most is rájöttök, hogy nincsen otthon se hajsütővas, se újságpapír, se göndörítő készlet? No, ne itassátok az egereket, dobunk egy mentőövet!

Egészen pontosan ebben a cikkben.

El nem tudjátok képzelni, mi mindenre jó egy gumikesztyű. Igen, a bolyhok ellen is bevethető. Ha a kezeteken egy gumikesztyűvel dörzsölitek a ruhát, a rajta lévő állatszőrök vagy szöszök könnyen egy helyre húzhatók. Innentől kezdve egy kis ragasztószalaggal, de akár anélkül is könnyen leszedhetők.

Objektum doboz

Ezentúl ne dobjátok ki a lyukas harisnyát. Akárcsak feljebb a kesztyűbe, a harisnyába is dugjátok bele a kezeteket, majd finoman húzzátok végig az anyagon. A szöszök hozzáragadnak majd a harisnyátokhoz.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.