Egyéb kategória

Ennek a helyes fiúnak tényleg megszakadt a szíve, mikor elhagyták

Mindannyian ismerjük azt a szívfájdalmat, mikor úgy érezzük, megszakad a szívünk. Egy tel-avivi sráccal ez szó szerint megtörtént.
vous - 2016.01.22.
Ennek a helyes fiúnak tényleg megszakadt a szíve, mikor elhagyták

Koby Soto, egy izraeli üzletember nemrég nagyon furcsa Twitter-bejegyzést tett közzé. Megosztotta szakításának történetét, amit korántsem lehet mindennapinak nevezni. Egy Fitbit nevű hightech karórát visel, ami folyamatosan méri a lépésszámait, az elégetett kalóriát és a pulzusszámát. Koby hónapok óta együtt volt barátjával, mikor a srác egyik este felhívta, és közölte vele, hogy szakítsanak.

Koby karórája abban a pillanatban „kiakadt”.

A piros nyíl mutatja a szakítás pillanatát. Jól látható, hogy Koby pulzusszáma szinte az egekig megnő, majdnem 118 percenként. Megszakadt a szíve?

Bizonyítékom van arra, hogy tényleg megszakadt a szívem. Tudjátok, az emberek mesélnek ezt-azt a szívfájdalomról, de ez velem fizikailag is megtörtént

– mondta a srác, akinek még akkor sem volt ilyen magas a pulzusa, amikor edzett.

Biztosan veletek is előfordult már, hogy stresszhelyzetben úgy éreztétek, kiugrik a szívetek a helyéről. Ezzel a sráccal is ez történt, csak neki volt egy kütyüje, amivel bizonyítani tudta.

Sajnáljuk, és reméljük, hamarosan megtalálja az igazit, aki összeragasztja majd a szívét!

Ajánlott cikkek