Egyéb kategória

4 isteni finomság, ami méregtelenít is

Amikor megpróbálunk egészséges életmódba kezdeni, az első dolgunk megnézni, milyen méregtelenítőkúrák vannak az interneten. Mit érdemes kipróbálni, mi hatékony, és mi nem az? Számos kérdés, amire meglepően egyszerű válaszokkal segítek most nektek.
vous - 2016.01.21.
4 isteni finomság, ami méregtelenít is

A legjobb módja annak, hogy méregtelenítsetek, a sok vízfogyasztás. Nem kell magában fogyasztanotok, hiszen kedvetek szerint ízesíthetitek. Mutatok nektek négy méregtelenítő finomságot, amivel könnyen felturbózhatjátok az italotokat.

Az alábbi négy hozzávalót bátran fogyaszthatjátok. Kezdjetek el Még idén! egészségesebben élni! 🙂

Citrom

A citromos víz az egyik legerősebb méregtelenítő ital. Segít a szervezetet megtisztítani, és lúgosítja is azt. Adjatok néhány vékony szelet citromot a vízhez, vagy facsarjátok ki, és öntsétek fel vízzel. Szeretnétek többet megtudni róla? Ide kattintva elolvashatjátok, miért van ezer oka annak, hogy a citromos vízzel kell indítanotok a napot!

Forrás:
Pixabay

Menta

Kicsit édessé teszi a vizet cukor nélkül, jó hatással van a gyomorra, és segíti az emésztést is. Itt bővebben olvashattok róla.

Uborka

Vízhez hozzáadva kiválóan hidratál, valamint az uborka gyulladáscsökkentő hatásáról is ismert. Ha kíváncsiak vagytok, milyen hatással van az uborka a szépségetekre, itt megnézhetitek.

Gyömbér

Tisztítja a szervezetet, segíti az emésztést és rendbe teszi a gyomrot. Először próbáljátok ki úgy, hogy pár vékony szeletet dobtok a vízbe, vagy reszelt formában adjátok hozzá, így ízlésetek szerint ízesíthetitek.

Tipp! Ahhoz, hogy teljes sikert érjetek el a méregtelenítésben, egy üveg vízbe dobjatok 3-5 szelet uborkát, egy fél citrom levét és néhány mentalevelet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.