Egyéb kategória

Imádjuk az 5 legromantikusabb esküvői hagyományt a nagyvilágból

Unjátok a tipikus magyar esküvői hagyományokat? Akkor vegyetek át más kultúrákból olyat, ami tetszik nektek – úgyis szükségetek lesz valami "kölcsönholmira". Most összegyűjtöttem nektek a világ legszebb esküvői hagyományait a nagyvilágból.
vous - 2016.01.25.
Imádjuk az 5 legromantikusabb esküvői hagyományt a nagyvilágból

Ha igazán egyedi és különleges esküvőről álmodoztok, akkor bátran válogassatok más nemzetek esküvői hagyományaiból is. Most egy csokorba szedtük nektek a legromantikusabbakat!

India – közös baráti lépések

Dél-Indiában, a hindu szertartásokon a boldog pár hét lépést tesz meg együtt annak jeléül, hogy a házasságuk alatt is barátok maradnak, hiszen ez a boldog kapcsolat alapja – írja a PopSugar.

Forrás:
Theilen Photo

Oroszország – kérdések a vőlegényhez

Oroszországban az esküvői hagyományok magukban foglalnak egy olyan „játékot”, melyben a vőlegényeknek különböző akadályokat kell leküzdeniük. Ilyen például az, hogy be kell bizonyítaniuk, mennyire ismerik a menyasszonyukat.

Forrás:
Pasha Belman Photography

Franciaország – közös pohárköszöntő

Franciaországban a vőlegény és a menyasszony együtt iszik a „házasság kelyhéből”, ami gyakran generációról generációra száll.

Forrás:
guimauve-photographies.com

Venezuela – korai nászút

A venezuelai esküvőkön a nászút gyakorlatilag rögtön indul, sőt, nem ritka, hogy a menyaszony és a vőlegény titokban surran ki a menyegzőről, hogy elkezdhessék a „privát bulit”.

Forrás:
Theodoros Chliapas Photography

Chile – eljegyzési gyűrűk

Chilében nemcsak a menyasszony, hanem a vőlegény is visel eljegyzési gyűrűt. A ceremónia alatt mindketten a jobb kezükön hordják, az esküvő után pedig áthúzzák a bal kezükre.

Forrás:
Scott Clark Photo
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.