Egyéb kategória

Végre megszabadulhatunk a telefonon lévő gyári appoktól!

Az okostelefonunk már olyannyira az életünk részévé vált, hogy nem tudnánk egykönnyen lemondani róla. Pláne azokról az alkalmazásokról, amiket minden álló nap használunk. De mi a helyzet a sosem használt applikációkkal?
vous - 2016.01.19.
Végre megszabadulhatunk a telefonon lévő gyári appoktól!

Lassan érkezik az iPhone új zászlóshajója, az iPhone 6C és a 7 is, de most kivételesen nem az új készülékekről lesz szó. Sokkal inkább az alkalmazásokról, amikkel telepakoljuk a telefonunkat. Most őszintén, ti hány alkalmazást használtok minden nap? Nekem elég lenne egy kezem, hogy összeszámoljam ezeket az applikációkat. Megkockáztatom, hogy van olyan alkalmazás – főleg a gyáriak –, amire még egyszer sem kattintottam rá, mert egyszerűen nincs rá szükségem.

Arról nem is beszélve, milyen sok helyet foglalnak a telefonunkon. Rengeteget. A legszívesebben a felét kitörölném. Egy Reddit felhasználó most viszont rájött, hogyan lehetne kitörölni az alapértelmezett alkalmazásokat a telefonunkról. Ám mielőtt nagyon megörültök ennek, az biztos, hogy mélyen a zsebetekbe kell nyúlnotok ehhez.

Forrás:
giphy.com

Alapvetően csak az Apple fejlesztőinek lehetséges, hogy megszabaduljanak a gyári appoktól, de van egy kiskapu. Főleg, ha van némi félretett pénzetek, ami 112,63 dollárt, vagyis 32.600 forintot jelent. Mi a teendő?

  • Iratkozzatok fel az iOS béta programba.
  • Kattintsatok a Beállításokra -> Általános -> Szoftverfrissítés
  • Töltsétek le az iOS 9.3-at
  • Itt jön szóba a 112,63 dollár, amellyel feliratkoztok az Apple Configurator 2.2 bétára, ami előírja, hogy meg kell vásárolnotok egy Apple fejlesztői tagságot
  • Ez lehetővé teszi, hogy néhány alkalmazás ne kapjon engedélyt, így nincs más dolgotok, mint kiválasztani azokat az appokat, amiket nem használtok.

Ha nem szeretnétek ennyi pénzt kidobni az applikációk törlésére, akkor lessétek meg itt, hogyan szabadíthattok fel ti is egy kis helyet a telefonotokon.

Ajánlott cikkek