Egyéb kategória

Szexi pöttyök: gyönyörű fotók készültek szeplős emberekről

Pulykatojás, Pöttyös Panna és a hasonló gúnynevek mindenkit megtalálnak, akinek a kelleténél több szeplő vagy pötty van az arcán, testén. Az emberek pedig erre különösen érzékenyek, a mi szemünkben csak édes pöttyök, az ő szemükben egy örökké kísértő rém.
vous - 2016.01.13.
Szexi pöttyök: gyönyörű fotók készültek szeplős emberekről

Pedig a szeplő kifejezetten édes tud lenni: bájossá teszi az arcot, különlegessé, egyedivé, széppé. Nekem is van, igaz, nem olyan sok, de akad. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem próbáltam megszabadulni tőlük, mondjuk sminkes praktikákkal, de a smink nélküli hét arra is megtanított, hogy a természetes és a szeplős is lehet szép.

Ezért is örülök annak a kezdeményezésnek, amit Brock Elbank fotós indított. Szeplős embereket fotóz és keres képsorozatához. Elmondása szerint mikor még Sydneyben élt, szombatonként egy focicsapatban játszott. Ott találkozott először egy 10 éves fiúval, Lloyddal, akinek az arcát teljesen beborította a szeplő.

Nagyon intenzív volt a látvány, nem tudtam levenni róla a szemem. Megkérdeztem, csinálhatok-e róla képet. Ez volt a kezdet.

– mondta. Akkor nem volt ideje végigvinni a projektet, ezért most szánt rá időt és energiát. Én pedig csak bólogatni tudok, mert szerintem ezek az emberek gyönyörűek. A szépséghibák mind imádnivalóak, emlékeztek? Mi fellebbentettük a fátylat a miénkről, tegyétek meg ti is!

Forrás:
Brock Elbank

Forrás:
Brock Elbank

Forrás:
Brock Elbank

Forrás:
Brock Elbank
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!