Egyéb kategória

A legtutibb spórolós tippek az újévre – Így lesz sokkal több pénzetek, mint eddig

Ha új év, akkor fogadalmak: diéta, önismeret, no cigi, több pénz, spórolás. Természetesen ezeket nem könnyű betartani, de most segítek, hogy legalább a spórolás összejöjjön 2016-ban.

vous - 2016.01.03.
A legtutibb spórolós tippek az újévre – Így lesz sokkal több pénzetek, mint eddig

A pénzzel bánni nagyon nehéz. Ha volt már a zsebetekben egy kisebb vagyon, és nem vettétek meg belőle a 25. pár cipőt vagy a 20. felsőt, akkor minden elismerésem. Ahhoz, hogy spórolni tudjunk, szükséges némi önfegyelem, na meg jól jön a VOUS-lányok segítsége is.

Így spóroljatok egy kisebb vagyont!

Grafikusunk, Panka egy remek táblázatot készített nektek, amivel könnyedén meg tudtok spórolni akár egy kisebb vagyont 2016 karácsonyáig.

Tündérholmik

Itt van, amiről beszéltem, a 25. cipő. Tini abban segített nektek, melyek azok a dolgok, amikre tényleg szükségetek van, és mik azok, amikre egyáltalán nincs.

Egy héten egy program

Minden héten csak egy fizetős programot szervezzetek. Ha a hét elején már voltatok moziban, ne menjetek el bulizni a hétvégén. Inkább süssetek valami finomat az otthon lévő alapanyagokból!

Forrás:
pixabay.com

A telefon telefonálásra van

Ne akarjátok az okoskütyükön élni az életeteket. Bírjátok ki, hogy a buszon, villamoson, metrón nem kapcsoljátok be a mobilnetet.

Fizessetek készpénzzel!

„Ha látod, akkor megbecsülöd.” Hiszen a kártyátokon lévő összeget nem tudjátok megfogni, míg a készpénz ott lapul a pénztárcátokban, így talán jobban beosztjátok. Tudtátok, hogy az emberek hitelkártyával 23 százalékkal több pénzt költenek?

Nektek van tuti spórolós tippetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!