Egyéb kategória

Kiderült az igazság a műmellekről: ilyen érzés szilikonnal élni

Manapság szinte csak rosszat hallani a plasztikáról és a műmellekről. Felesleges, természetellenes, veszélyes. Most egy plasztikázott nő lerántotta a leplet arról, hogy mik a szilikonmellek előnyei és hátrányai!
vous - 2016.01.04.
Kiderült az igazság a műmellekről: ilyen érzés szilikonnal élni

Rengeteg olyan nő van, aki nem elégedett a testével. Ekkor két választása van: vagy megtesz mindent azért, hogy elfogadja és megszeresse önmagát, vagy kés alá fekszik. Az utóbbiról azonban rengeteg előítélet és tévhit terjeng. Most egy plasztikázott nő vallott arról, mi az igazság!

A műmellek előnyei:

  • Nem kell mindig melltartót viselni

Nem kell többé aggódni a kilógó pántok miatt! Bátran elhagyhatjátok a melltartót, a cicitek mégis formás marad.

  • Nem fogyhattok a melletekből

Ugye ismerős az érzés, mikor egy kicsit lefogytok, majd rájöttök, hogy ezzel együtt a melletek is kisebb lett? Na, emiatt nem kell többé aggódnotok!

  • Viccesek

Oké, ez furán hangzik, de teljesen máshogy mozognak, mint a műtét előtt.

Forrás:
iStock

A műmellek hátrányai:

  • Nem igaziak

Ha belegondolunk, egyszerűen bizarr, hogy valami olyan dolog van a testünkben, ami nem igazi.

  • Hosszú a felépülés a műtét után

A felépülés mindenkinek más, de egy dolog biztos: fájdalmas.

  • Korlátoznak az alvásban

Az implantátumokkal szinte lehetetlen hason aludni, erre készüljetek fel!

  • Önvizsgálat

Nagyon fontos, hogy rendszeresen vizsgáljátok át a melleiteket. A plasztikázott ciciknél ez azonban sokkal több időt vesz igénybe, mint normális esetben.

Szóval mint mindennek, ennek is megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ha úgy döntötök, hogy plasztikáztatni szeretnétek, egy dolgon azért érdemes elgondolkoznotok:

Magatokért csináljátok, vagy másoknak akartok tetszeni?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.