Egyéb kategória

Beszólnak, hogy sokat kávéztok? – Így vágjatok vissza frappánsan!

A kávézás a mai napig rengeteg kérdést vet fel. Igyuk vagy ne igyuk, egészséges vagy egészségtelen? – de valljuk be, sokunknak csak az számít, hogy reggel felébreszt minket, jó az illata, és még finom is. Szóval, ha valaki belekötne a kávézási szokásaitokba, akkor csak vágjatok vissza ezekkel a válaszokkal!
vous - 2015.12.16.
Beszólnak, hogy sokat kávéztok? – Így vágjatok vissza frappánsan!

Hát, nem tudom, te hogy vagy vele, de én sokáig szeretnék élni…

Egy tanulmány szerint akik 3-5 csésze kávét isznak naponta, 15%-kal kevesebb eséllyel halnak meg korábban, mint azok, akik nem isznak kávét – írja Women’s Health.

Tudod, mit szeretek még a kávén kívül? A fogaimat!

A Bostoni Egyetem kutatói megállapították, hogy azoknak a fogai, akik minimum egy csésze kávét isznak naponta, kevesebb eséllyel betegednek meg, mint azokéi, akik nem kávéznak.

Forrás:
Giphy.com

Ez csak az első, még négy hátravan!

2015-ben bejelentette a Dietary Guidelines Advisory Committee, hogy napi (legfeljebb) 5 csésze kávé jótékony hatással van az egészségre.

Én odafigyelek az alakomra!

A kutatók megállapították, hogy a kávé kitartást és lendületet ad ahhoz, hogy keményebben és hosszabb ideig tudjunk edzeni.

Forrás:
Giphy.com

Nem lehetek boldog?

Az Archives of Internal Medicine tanulmánya szerint azoknál a nőknél, akik 2-3 csésze kávét ittak naponta, a depresszió kockázata 15%-kal kisebb, mint azoknál, akik hetente egyáltalán nem, vagy csak egy csésze kávét fogyasztottak.

Ajánlott cikkek