Egyéb kategória

7 tipp, hogy edzés után is dívának érezzétek magatokat

Az megvan, amikor nagy nehezen végre lemásztok a konditerembe, alig sminkben (szempillaspirál maradhat...), tökéletes hajjal, kényelmes, de szexi melegítőben, ugye? Na és az is előttetek van, amikor izzadtan, kócosan, lihegve, vízért visítva beestek az öltözőbe?
vous - 2015.12.05.
7 tipp, hogy edzés után is dívának érezzétek magatokat

Előttem inkább csak az utóbbi. Sokan tényleg úgy vannak vele (én is), hogy azért nem járunk edzeni, mert át kell öltözni, vizes lesz a hajunk, télen megfázik a fejünk, kimelegszünk, megizzadunk, és amúgy is, az egész egy katasztrófa, meg felesleges is. Pasitok nincs, a barátaitok és a szüleitek mindenhogy szeretnek titeket, a helyes szomszéd fiúnak is új barátnője van, szóval semmi értelme lemenni a konditerembe lihegni és izzadni.

Mégis! Saját magatokért, az egészségetekért, a bőrötök szépségéért, na meg az izmos srácokért muszáj lenne egy héten egyszer-kétszer elmennetek edzeni, hogy jobban érezzétek magatokat a bőrötökben.

Mivel mi, csajok szeretjük a szép dolgokat, és szeretünk csinosak lenni, ezért most olyan tippeket hoztam nektek, amikkel a kiadós edzések után is jól fogjátok magatokat érezni, ha a tükörbe néztek.

7 tipp, hogy pont úgy nézzetek ki a konditeremből kifelé, mint ahogy bementetek!

Forrás:
Pixabay

Pakoljatok okosan!

Ne hagyjátok otthon a fésűt, a tusfürdőt, a hajgumikat, és minden olyasmit, amire szükségetek lehet az edzés közben vagy után. Tudom, így túl nehéz lesz a táska, amit cipelnetek kell, de higgyétek el, szuper érzés lesz, mikor belenyúltok a cuccaitok közé, és egyből megtaláljátok, amit kerestek.

Hideg zuhany


Kicsit morbid, hiszen nem sokan akarunk jéghideg vízzel zuhanyozni edzés után, én is a langyos vízre szavaznék. Viszont ezzel serkenthetitek a vérkeringéseteket, elzárja a pórusaitokat, és nyugtatja a bőrt is.

Viszlát, vörös fej!

Ha már ennyit szenvedtetek az edzőteremben, nem sok kedvetek lesz újra sminkbe bújtatni az arcotokat. Mivel valószínűleg ki vagytok pirosodva, ne essetek teljesen kétségbe. Tudom, ti vörösnek látjátok a fejeteket, ami így is van, de egy hidratálókrémmel könnyen segíthettek rajta. Megnyugtatja a bőrt, és csökkenti a pirosságot.

Szemöldök és száj

Életmentő, ha van a táskátokban egy szemöldökceruza, amivel gyorsan helyrerázhatjátok a szőrt az arcotokon. Ha már úgyis ez adja meg az egész arc keretét, legalább nézzen ki jól edzés után is. A szátokról se feledkezzetek meg! Hidegben az ajkaitoknak sokkal több odafigyelésre van szükségük, hiszen hamar kiszáradnak. Edzés előtt és után mindig használjatok ajakbalzsamot.

Forrás:
Pexels

Víz, víz, víz


Szerintem annyiszor hallottátok már ezt a „hidratálni kell, igyatok vizet” témát, hogy már csak azért is csináljátok, hogy ezeket a bekezdéseket nyugodt szívvel átugorhassátok.

Haj

Edzés előtt az is jó megoldás lehet, ha a hajatokat három nagy tincsre választjátok, ezeket pedig feltekeritek, egy hajcsattal pedig odafogjátok. Oldalt legyen két kis kör, meg a tarkótokon is egy. Így, amikor kiengeditek, hullámos lesz az egész. Ha erre nem volt időtök, edzés után a szokásos legpraktikusabb megoldás a hajgumi és a lófarok.

Változtassatok még idén!

Idén sztárszerzőnk, Takács Nóra az egészséges életmód mellett tette le a voksát. A Még idén! kampányához ti is csatlakozhattok, itt és itt többet megtudhattok róla.

Ajánlott cikkek