Egyéb kategória

Ezek lettek a 2016-os év színei

Már alig vártuk, hogy megtudjuk, mi lesz a jövő év színe! Most pedig végre kiderült, két szín lesz a legtrendibb: a rózsakvarc és a higgadt kék.
vous - 2015.12.03.
Ezek lettek a 2016-os év színei

A felgyorsult világban a fogyasztók számára a pörgés és a jólét szinte mindennél fontosabb, így nem is csoda, hogy a színekben inkább a nyugalmat és a biztonságot keresik. A rózsakvarc és a higgadt kék az egyensúlyt szimbolizálja, amiben a melegebb rózsaszín és a hűvösebb kék egymást öleli át. Ez egyfajta megnyugtató érzést és rendet sugároz. Nektek hogy tetszik?

Íme 2016 színei:

Ez az első alkalom, hogy a Pantone két árnyalatot nevez ki az év színének. A rózsakvarc közvetíti a meggyőzést és az együttérzést, a higgadt kék pedig súlytalan, szellős, akár a kék ég felettünk.

Az idei év színe egyébként a marsala volt:

Forrás:
Facebook/ Pantone

2014-ben pedig a ragyogó orchidea:

Forrás:
Facebook/ Pantone
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.