Egyéb kategória

Ezek lettek a 2016-os év színei

Már alig vártuk, hogy megtudjuk, mi lesz a jövő év színe! Most pedig végre kiderült, két szín lesz a legtrendibb: a rózsakvarc és a higgadt kék.
vous - 2015.12.03.
Ezek lettek a 2016-os év színei

A felgyorsult világban a fogyasztók számára a pörgés és a jólét szinte mindennél fontosabb, így nem is csoda, hogy a színekben inkább a nyugalmat és a biztonságot keresik. A rózsakvarc és a higgadt kék az egyensúlyt szimbolizálja, amiben a melegebb rózsaszín és a hűvösebb kék egymást öleli át. Ez egyfajta megnyugtató érzést és rendet sugároz. Nektek hogy tetszik?

Íme 2016 színei:

Ez az első alkalom, hogy a Pantone két árnyalatot nevez ki az év színének. A rózsakvarc közvetíti a meggyőzést és az együttérzést, a higgadt kék pedig súlytalan, szellős, akár a kék ég felettünk.

Az idei év színe egyébként a marsala volt:

Forrás:
Facebook/ Pantone

2014-ben pedig a ragyogó orchidea:

Forrás:
Facebook/ Pantone
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!