Egyéb kategória

Egy lányos apa fejtette meg a tökéletes konty titkát

Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy tökéletes kontyot csinálni nem könnyű. Főleg reggel, mikor még a kávé előtt próbálunk emberi fejet varázsolni a nyakunkra. De egy apuka feltalálta a spanyolviaszt!
vous - 2015.12.02.
Egy lányos apa fejtette meg a tökéletes konty titkát

Nincs is annál rosszabb, mint amikor már 20 perce kísérleteztek a kontyotokkal: szétbomlik, nem néz ki jól, kilóg egy tincs, nincs benne harmónia, nem oda csavarodik, ahová akartátok. A kezetek meg közben egyre csak fárad, és fáj a vállatok, felsőkarotok, és ez egyszerűen BORZALOM!

Én már csak tudom, egy kézzel is alaposan megszenvedek vele, és Murphy törvénye, hogy ha csak otthonra akarom megcsinálni a kontyot, tuti tökéletes lesz. Éppen ezért piszkosul irigylem ezt a kislányt, akinek az apukája rájött a tökéletes kontycsinálás receptjére: vegyétek egy kislány haját, fogjátok össze, és szóljatok, pörögjön. valahogy így:

Hát nem tündéri?

Ám mivel nekünk nincs kéznél az apukánk, és kinőttünk a kislány szerepből, fogadjátok meg Nóra mesés, kontyos tippjét, vagy ha éppen egy kudarcos kontycsináláson vagytok túl, nézegessetek kontyos pasikat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.