Egyéb kategória

Így szerettessétek meg magatokat az emberekkel

Mindenkinek fontos, hogy legyen szoros kapcsolata néhány emberrel az életében. Talán az jelenti az egyik legnagyobb boldogságot az életben, ha tudjuk, szeretnek minket és van kire számítanunk. De mit tehetünk azért, hogy az emberek megszeressenek minket? Hoztam néhány tippet!
vous - 2015.12.01.
Így szerettessétek meg magatokat az emberekkel

Mosolyogjatok sokat!

Igen, tudom, hogy elég nagy közhely, de szerintem ti is szívesebben mentek oda egy olyan emberhez beszélgetni, akin látjátok, hogy életvidám. Hiszen mindig a másik arcáról szoktuk leolvasni az érzéseiket, ha azt látjuk rajta, hogy mosolyog, akkor tudjuk, hogy egy nagyon barátságos személyről van szó.

Forrás:
giphy.com

Viselkedjetek barátságosan!

Mint mondtam, sokat elárulnak rólunk az arcrezdüléseink, de ugyanez a helyzet a testtartásunkkal is. Ha valaki hozzátok beszél, akkor ne tegyétek keresztbe a karotokat, ne bámuljátok a telefonotokat és ne tekingessetek félre, mert ezzel csak azt érzékeltetitek a másikkal, hogy unalmas társaság és inkább rá sem hederítetek.

Nevessetek magatokon!

Ha tudunk saját magunkon nevetni ezzel bebizonyítva azt, hogy mi is sebezhetőek vagyunk, az sokkal szerethetőbb emberré tesz minket. De arra figyeljetek, hogy ez ne menjen át se mártírkodásba, se túlzott önvádolásba.

Forrás:
giphy.com

Jól gondoljátok meg, mit mondtok!

Az, ahogy másokról beszéltek nagyban befolyásolja azt is, hogy milyennek látnak titeket az emberek. Például a jelzőkkel, amikkel ellátjuk a körülöttünk lévő embereket, azonosíthatnak minket is. Jól fontoljátok meg, hogy mit mondtok!

Mutassátok ki, ha kedvelitek!

Hajlamosak vagyunk arra, hogy akkor kezdünk el igazán megkedvelni egy személyt, ha tudjuk, ő is kedvel minket. Felesleges ezt megvárni, ha úgy érzitek, kedvelitek, akkor adjátok a tudtára. Nem fog lenyelni keresztbe, sőt még jól is fog neki esni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!