Lélek

10 gesztus, amit imádnak a férfiak

Szoktatok azon gondolkozni, egyes nők mivel ragadnak meg egy pasit? Mert sehogy sem illenek egymáshoz, valahogy nem áll össze a kép. Valami mégis van a lányban, ami megfogja a pasikat. Van, akinél a szépség, másnál az ész a nyerő, de vannak olyan apró gesztusok, amiknek senki nem tud ellenállni.

vous - 2021.12.14.
10 gesztus, amit imádnak a férfiak

Mármint olyanok, mint az érintés, a mosoly, a nevetés, a pozitív gondolatmenet. Mutatok nektek tíz gesztust, ami egyértelműen vonzza a férfiakat.
 

1. Ragyogjon minden a mosolyotoktól!

Minél többet mosolyogtok, annál inkább tetszeni fogtok a kiszemeltnek. Próbáljátok ki, tuti, hogy szerelmes lesz már a nevetésetekbe is!


2. Bókoljatok neki!


Ha valami tetszik a pasitokban, mondjátok meg neki. A férfiak imádják, ha bókolnak nekik, és sokkal magabiztosabbak, ha tudják, hogy tetszenek nektek.

3. Érintsétek meg
!

A vonzódás jele, ha valakihez hozzáértek. Mondjuk én bökdösni szoktam a pasimat, de veszi az adást, és tudja, hogy ezzel mutatom ki a szeretetemet. Ha a srác viszonozza ezt, egyértelműen ő is érdeklődik irántatok.

Forrás:
Giphy

4. A köszönés


Ha először találkoztok vele, öleljétek meg, és mondjátok el neki, milyen régóta várjátok, hogy találkozzatok.

5. Legyetek vidámak!

Felejtsétek el, hogy túl komolyak legyetek a randikon. Legyetek vidámak, önfeledtek, és csak érezzétek jól magatokat. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik boldogok.

Forrás:
Giphy

6. Legyetek pozitívak!


Pozitív dolgokról mesélni, viccesen felfogni a főnökötökkel való összetűzéseteket sokkal vonzóbb a férfiak számára, mint azok a nők, akik állandóan panaszkodnak.

7. Ne beszéljetek más férfiakról
!

Se exekről, se legjobb pasi barátokról. Lehet, hogy a randipartneretekre ez frusztrálóan hat. Sőt, még az is lehet, hogy kicsit sem érdekli, melyik expasitok hogyan hordta a pulóverét…
 

8. Fő a titokzatosság!


Legyenek dolgok, amiket a képzeletükre bíztok. Ne meséljétek el nekik az egész életeteket, főleg, ha ez még csak az első komolyabb beszélgetésetek. Osszatok meg dolgokat magatokról, de legyen, amit csak rájuk hagytok. Amúgy sem kell mindenről tudniuk!
 

9. Amíg nem a pasitok, szex sincs


Okos és biztonságos stratégia, ha kicsit megváratjátok a pasit. Nem kell az első alkalommal (de még a tizediknél sem) odaadnotok neki magatokat, pláne, ha ti még nem is vagytok kész rá. Várjon csak. Elvégre ráérünk, nem?

10. Köszönjetek meg dolgokat!


A férfiak mindig is nagyra értékelték a megbecsülést. Ne felejtsétek el megköszönni a dolgokat, amikkel örömet szereznek nektek, és az sem baj, ha többször teszitek.

Forrás:
Giphy
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.