Egyéb kategória

Így készítsétek fel magatokat lélekben Adele új albumára!

Már csak egy napot kell várnunk, hogy végre megjelenjen Adele új albuma. Erre azért tényleg fel kell készülnünk érzelmileg! Segítek is, hogyan.
vous - 2015.11.19.
Így készítsétek fel magatokat lélekben Adele új albumára!

Amikor Adele hosszas kihagyás után új zenével jelentkezett, a Hellóval, akkor szinte az egész világ megbolondult. Nem is csodálom, mivel olyan hangulata van a slágernek, hogy egyik pillanatról a másikra bárki mély depresszióba eshet tőle, és a szoba sarkában nyalogathatja a sebeit. Hogy ezt elkerüljétek, hoztam is nektek néhány dolgot, amit muszáj megtennetek, mielőtt belehallgattok az új albumba.

Töröljétek ki az exeitek telefonszámát!

Valószínű, a szakítás után már megszabadultatok tőlük a Facebookon, sőt az Instagramon is kikövettétek őket. Legalábbis nagyon remélem, de jobb félni, mint megijedni, inkább töröljétek ki a számukat.

Forrás:
giphy.com

Halasszátok el minden hétvégi programotokat!

A zenékre rá kell hangolódni, át kell érezni, nem megy ez olyan gyorsan. Jobban jártok, ha az egész hétvégéteket szabaddá teszitek.

Forrás:
giphy.com

Szerezzetek be sok édességet!

Csokit, fagyit, sütit… Mindent, amit alapból nem esztek sokszor, mert hizlal. De nem most.

Forrás:
giphy.com

Készüljetek fel érzelmileg!

Mit is jelent ez? Hallgassatok minél több érzelmes-sírós régi Adele-számot, hogy felkészüljetek a közelgő könnyáradatra.

Forrás:
giphy.com

Vészhelyzet van!

Jobban jártok, ha szóltok a barátnőtöknek, hogy legyen telefonközelben a hétvége során. Nehogy egy érzelmi vészhelyzet következzen be, és otthon bömböljetek a takaró alatt.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek