Egyéb kategória

Balássy Betty így fogyott le 35 kilót egy év alatt

Balássy Betty énekesnő tavaly januárban váltott életmódot.

vous - 2022.01.15.
Balássy Betty így fogyott le 35 kilót egy év alatt

A Megasztár vokalistájaként megismert Balássy Betty a Mokkában mesélte el, hogyan és miért vágott bele az életmódváltásba, aminek köszönheti a csodás átalakulását.  

A háromgyerekes énekesnő nem volt elégedett magával, fájt a hát, nem volt annyira fitt, mint szerette volna. A túlsúlyát pedig annak az egyszerű dolognak köszönhette, hogy nagyon szeret enni.

Hiába próbált ki különböző módszereket, a legtöbb diéta nem vált be nála, ezért megalkotta saját fogyókúráját.

A különleges rá szabott diéta egészen szokatlan, a táskájában például nem csokoládé van, sosem találnád ki, hanem egy kolbász. Balássy Betty diétája még korántsem ért véget, hátra van még 5-6 kiló, amit le szeretne adni, ezt sporttal szeretné elérni.

Férje, Varga Ferenc, aki a Megasztár versenyzője volt, szintén egészséges életmódra váltott vele együtt: minőségi alapanyagokból készítenek ételeket, és igyekeznek kevesebbet fogyasztani belőlük.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.