Egyéb kategória

7 dolog, amit titokban minden vajimádó csinál

A szendvicsed kedvenc része a vaj? Csak és kizárólag a vajas pop-cornért vagy oda? Reggelente még a kávédba is vajat teszel? Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, akkor a következő hét dolog biztosan ismerős lesz!
vous - 2015.11.08.
7 dolog, amit titokban minden vajimádó csinál

Semmi gond nincs azzal, ha egy bizonyos étel megszállottja vagy, mindenkinek vannak kedvencei. Ha a ti kedvencetek éppen a vaj, akkor tuti, hogy magatokra fogtok ismerni! 7 dolog, amit mindenki csinál, ha szereti a vajat:

Csak azért mész a moziba, hogy vajas pop-cornt ehess

Van, hogy azt sem tudjátok, mit néztek, a lényeg ugyanis teljesen más: a vajas pop-corn.

Forrás:
Giphy.com

Úgy gondoljátok, a vaj gyógyszer

Mióta a kutatások kimutatták, hogy a vaj nem növeli a szívbetegségek kockázatát, még jobban rákattantatok. Sőt, nem lehet véletlen, hogy a nagymamák is ezt kenik az égési sebekre.

Rengetegszer keveredtek „margarin vs. vaj” vitába

A vaj jobb. Ennyi.

Forrás:
Giphy.com

Vajat tesztek a kávéba tej helyett

Sokkal finomabb, mindenkinek ki kéne próbálnia!

Rengeteg olyan szakácskönyvetek van, ami tele van vajas ételekkel

Mert vajjal minden finomabb!

Forrás:
Giphy.com

Csalódottak lesztek, mikor a szendvicsben vajkrém van vaj helyett

Az nem ugyanaz! Úgy már teljesen más az egész.

A vajas tészta a kedvencetek

Mi értelme bajlódni a szósszal, ha van vaj?!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon