Egyéb kategória

Imádni fogjátok a legszívmelengetőbb apa-lánya tetoválásokat!

Amikor valami igazán nagy dolog történik az életünkben, ő az első, akit felhívunk, de mégis másképp, mint anyát. Apa a cinkostársunk, cimboránk a bajban, és az ember, aki fegyverrel kergeti el a kéretlen kérőket. Na jó, ez annyira múlt századi. Szóval ő az, aki akár az élete árán is védelmezne minket.
vous - 2015.11.07.
Imádni fogjátok a legszívmelengetőbb apa-lánya tetoválásokat!

Biztos sokatok apukája a legjobb haverotok. Persze, hiszen nincs is jobb egy vagány apánál. Aki értünk jön a buliba, aki megrémíti az összes fiút, de azt az egyet mindig pálinkával kínálja.

Igen, az apukák a legmenőbbek!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy vannak annyira vagány apukák, akik bevállalnak egy közös tetoválást a lányukkal. Ezeket hoztam el most nektek, persze a menőbbek közül is csak a legtrendibbeket!

Fck yeah we’re Seminole fans #fatherdaughtertattoos

David Spriggs (@spriggsclinton) által közzétett fénykép,

I need some more ink therapy soon #addicted #flashbackfriday #3 #fatherdaughtertattoos #longhorn #buffalo

Alyssa Malcolm (@lyssssa_nicole) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!