Egyéb kategória

Gyönyörű képek: megható apa-lánya pillanatok az esküvőn

Apa és lánya között mindig különleges a kötelék. Hiszen a kislányok szemében az apuka egy hős, aki bármikor mellettük áll, és azonnal ugrik, ha a lányának segítségre van szüksége. A különleges kapcsolatról pedig a következő apa-lánya fotók is tanúskodnak.

vous - 2016.06.25.
Gyönyörű képek: megható apa-lánya pillanatok az esküvőn

Tudjátok, kinek a  legnehezebb végignézni, hogy férjhez mentek? Az apukátoknak. Ez pedig nem is csoda: az ő kicsi királylánya már valaki másnak a királylánya lesz. Mást fog felhívni, ha gond van a fűtéssel, mást fog megkérni arra, hogy nyomkodja meg a vállát, és másnak az arcára nyom majd puszikat szüntelen. Ez azonban így van rendjén, amit ők is pontosan tudnak – pontosan ezért olyan megható, mikor egy apuka meglátja a lányát menyasszonyi ruhában, hiszen egyszerre önti el szívüket a boldogság és a büszkeség. 

Íme a gyönyörű apa-lánya pillanatok:

Forrás:
coopercarras.com

Forrás:
segallphotography.com

Forrás:
greybirdgalleries.com

Forrás:
hilarycam.com.au

Forrás:
/photography.michelemwaite.com

Forrás:
photography.michelemwaite.com

Forrás:
photography.michelemwaite.com

Most pedig itt az ideje, hogy ti is megölelgessétek az apukátokat!

Ide kattintva pedig megható anya-lánya pillanatokat találhattok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.