Egyéb kategória

Az anyai szeretet nem ismer határokat a cicáknál sem

Akinek van cicája tudja jól, mennyire furcsán mutatják ki a szeretetüket. De ha nincs cicátok, akkor is számtalan helyről hallhattatok a cirmosok sajátos személyiségéről. Ez az elképesztő történet pedig csak erősíti ezt. Szokták mondani, hogy az anyai szeretet határtalan, nincs ez másképp a macskáknál sem!
vous - 2015.10.31.
Az anyai szeretet nem ismer határokat a cicáknál sem

Egy új-zélandi állatorvosi klinikán tátva maradt az orvosok és nővérek szája, amikor ugyanaz a macska több alkalommal is a bejárati ajtónál bújkált. Amikor az ajtó kinyílt a cirmos mindig be akart osonni. Először arra gondoltak, az állat csupán éhes, vagy egy biztonságos helyet keres magának. Egy okos nővér azonban rájött, hogy a cirmos a nemrég talált kiscicákhoz szeretne bejutni, valószínűleg ő az anyukájuk. Az állat képes volt követni a kiscicáit, és mindent megtett, hogy meg is találja a módját annak, hogy velük legyen.

A nagy találkozás nagyon szívszorító lehetett, szerencsére azóta mind együtt vannak, biztonságban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.