Egyéb kategória

Az anyai szeretet nem ismer határokat a cicáknál sem

Akinek van cicája tudja jól, mennyire furcsán mutatják ki a szeretetüket. De ha nincs cicátok, akkor is számtalan helyről hallhattatok a cirmosok sajátos személyiségéről. Ez az elképesztő történet pedig csak erősíti ezt. Szokták mondani, hogy az anyai szeretet határtalan, nincs ez másképp a macskáknál sem!
vous - 2015.10.31.
Az anyai szeretet nem ismer határokat a cicáknál sem

Egy új-zélandi állatorvosi klinikán tátva maradt az orvosok és nővérek szája, amikor ugyanaz a macska több alkalommal is a bejárati ajtónál bújkált. Amikor az ajtó kinyílt a cirmos mindig be akart osonni. Először arra gondoltak, az állat csupán éhes, vagy egy biztonságos helyet keres magának. Egy okos nővér azonban rájött, hogy a cirmos a nemrég talált kiscicákhoz szeretne bejutni, valószínűleg ő az anyukájuk. Az állat képes volt követni a kiscicáit, és mindent megtett, hogy meg is találja a módját annak, hogy velük legyen.

A nagy találkozás nagyon szívszorító lehetett, szerencsére azóta mind együtt vannak, biztonságban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.