Intim

Eláruljuk, miért utálja rengeteg nő a vagináját

Sosem felejtem el, tinédzserkorom hajnalán még tényleg mindannyian elhittük, hogy a punci ugyanolyan, bárkié is, nincsen különbség. A mellekről is ezt gondoltuk, annyi különbséggel, hogy az lehet kisebb is, nagyobb is. Aztán, mikor körbejárt köztünk egy magazin, benne a különböző képekkel, akkor csodálkoztunk rá, hogy jé!

vous - 2015.10.07.
Eláruljuk, miért utálja rengeteg nő a vagináját

Kár, hogy ezzel nem szembesülünk előbb, mert akkor nem görcsölnénk rá a témára, hogy a miénk nem úgy formásodik, nem akkora, és főleg nem visítanánk a fejünkbe befelé, mikor a felnőttfilmeken meglátjuk az egyenruhás változatot. Helyette inkább vállat vonnánk, hogy hát, oké, tudom, hogy van tízféle, az enyém is egy lesz közülük, és én szeretni fogom.

Sokfélék vagyunk, és ettől vagyunk olyan értékesek.

Ez azonban nem annyira természetes mindenkinek, ez látszik abból is, hogy virágzik a plasztikai szolgáltatások piaca, a mellméret változtatása szinte már rutinműtétnek számít, és létezik nemi szervet szépítő beavatkozás is. Bizarr.

Mikor kezdtük el utálni a vaginánkat?

Ez valahol ott kezdődött, amikor az 1990-es években az internetnek köszönhetően egyre elérhetőbbé váltak a pornófilmek, melyek élesben mutatták azt, hogy mi nincsen a pornószínésznők lába között: szőr. Virágkorát élte a brazil gyantázás, amit részben a csajos sorozatoknak is köszönhetünk. A hétköznapi viseletekbe beszivárogtak a szoros, tapadós nadrágok, amelyek kihangsúlyozták a feneket, a combot, és igen, puncit is. Megjelent a Photoshop, és a nők összes testrésze idealizálva lett. Egy ausztrál pornószínésznő azt mesélte, a róla széttárt lábakkal készített képeket aszerint szerkesztették át, ami az egyes országokban szexinek számított, és úgy adták el különböző országok pornómagazinjainak.

2014-ben az Amerikai Egyesült Államokban 5000 nő plasztikáztatta a nemi szervét, ami nem tűnik soknak, de az előző évhez képest 44%-os emelkedés volt, ezzel az intim plasztika felküzdötte magát a leggyorsabban növekvő plasztikai iparágak közé. Ez magával hozta azt is, hogy mivel fiatal iparágról van szó, még eléggé szabályozatlan, így ha szakavatatlan kezek közé kerülnek a páciensek érzéketlenséggel, vérzékenységgel, gombás fertőzéssel küszködhetnek a műtét után.

Forrás:
Pixabay

Mára esztétikai műtétté vált

Pedig valóban vannak esetek, mikor szükség van beavatkozásra, például ha a túlméretezett szeméremajkak problémát okoznak az együttlétek során, vagy a sportolást, hétköznapokat nehezítik meg. Ezek a nők többnyire "kopásról", kidörzsölődésről, olykor pici hólyagokról számoltak be.

Később azonban többnyire olyan panaszokkal kérték a beavatkozást, mint hogy túl aszimmetrikus, nem tetszik a színe, túl nagy, hosszú, vagy kitüremkednek a szeméremajkak. De G-pont-feltöltést is szoktak kérni, fehérítést, és feszesítést is. Egy nő például arról számolt be, hogy az egyik oldalán sokkal nagyobb volt a szeméremajka, és ez nagyon zavarta, pedig soha egyetlen partnere sem tette szóvá. Esztétikai okokból döntött az intim plasztika mellett.

Ebből adódik a kérdés: a pasikat ez érdekli?

Kiderült egy felmérés során, hogy a férfiak nem törődnek ezekkel a dolgokkal. Megkérdezték őket, szeretnék-e, hogy a partnerük szeméremajka kisebb legyen, és 98%-uk az felelte, nem. A maradék kettő valószínűleg a szüleivel él.

Mégis, a nők nagy része azt gondolja – a kutatások szerint –, hogy az ideális punci kicsi, világos, pici, nem kitüremkedő szeméremajkakkal.

Ráadásul a kutatások arra is figyelmeztetnek: attól, hogy ezt valaki bevállalja, még korántsem garantált az elégedettség:

Gyakran egy beavatkozástól várja a páciens, hogy jobban érezze magát, de ez nem feltétlenül történik meg. A probléma belül van, és ezen nem segít, hogy megváltozik a nemi szerv alakja, mert utána valami mást akar majd megváltoztatni.

Szeressétek magatokat, csajok, mert gyönyörűek és szerethetőek vagytok mind egy szálig! Az egyenmell pedig mondjon le!

Címkék: #plasztika
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.