Intim

MILF? Ugyan! Most már a GILF-eké a pálya!

Az Amerikai pite óta a MILF szó beégett a köztudatba, Stifler mamája tett róla, hogy senki ne felejtse el a harmincas évek végén járó, negyvenes éveit taposó szexi anyuka ideálképét. Maga a MILF szó sem jelent mást: Mother I’d Like to Fuck, azaz az anya, akit... nos... khm, azt hiszem, tudjátok, mire gondolok.
vous - 2015.06.17.
MILF? Ugyan! Most már a GILF-eké a pálya!

Azóta azonban a korhatár kitolódott, és megjelent a GILF nő. A MILF-hez hasonlóan a GILF nők azok a nagymamák, akiket a pasik bizony szívesen megkörnyékeznének. A plasztika korában GILF-nek lenni egyre kisebb kihívás, persze némi edzés, egészséges étrend és jó genetika sem árt, hogy nagymamakorban is szexi, fiatalos és kívánatos legyen egy nő. S hogy legyen elképzelésetek, milyen egy GILF, nézzétek csak meg Sheát, Vince Vaughn édesanyját, aki 70 felett jár ugyan, de simán letagadhatna 30 évet. A kérdés az, hogy érdemes-e.

A videóban egyébként őt látjátok: 

Nem akarok hazudni, valóban fontos, hogy a korral haladva is szépek és szexik legyetek magatokhoz mérten, de az agyonplasztikázott GILF-ek láttán mindig a két nagyim jut eszembe barázdás arcukkal, mosolygós ráncaikkal. Történetük volt, és gyönyörűek voltak. Tudták viselni a korukat.

GILF-nek lenni menő, szó se róla, de törekedjetek inkább a természetességre, egészséges életmódra, arra, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben. Nem tilos a plasztikai megoldásokhoz nyúlni, de okosan tegyétek, hogy minél természetesebb szexi nagyik legyetek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon