Intim

MILF? Ugyan! Most már a GILF-eké a pálya!

Az Amerikai pite óta a MILF szó beégett a köztudatba, Stifler mamája tett róla, hogy senki ne felejtse el a harmincas évek végén járó, negyvenes éveit taposó szexi anyuka ideálképét. Maga a MILF szó sem jelent mást: Mother I’d Like to Fuck, azaz az anya, akit... nos... khm, azt hiszem, tudjátok, mire gondolok.
vous - 2015.06.17.
MILF? Ugyan! Most már a GILF-eké a pálya!

Azóta azonban a korhatár kitolódott, és megjelent a GILF nő. A MILF-hez hasonlóan a GILF nők azok a nagymamák, akiket a pasik bizony szívesen megkörnyékeznének. A plasztika korában GILF-nek lenni egyre kisebb kihívás, persze némi edzés, egészséges étrend és jó genetika sem árt, hogy nagymamakorban is szexi, fiatalos és kívánatos legyen egy nő. S hogy legyen elképzelésetek, milyen egy GILF, nézzétek csak meg Sheát, Vince Vaughn édesanyját, aki 70 felett jár ugyan, de simán letagadhatna 30 évet. A kérdés az, hogy érdemes-e.

A videóban egyébként őt látjátok: 

Nem akarok hazudni, valóban fontos, hogy a korral haladva is szépek és szexik legyetek magatokhoz mérten, de az agyonplasztikázott GILF-ek láttán mindig a két nagyim jut eszembe barázdás arcukkal, mosolygós ráncaikkal. Történetük volt, és gyönyörűek voltak. Tudták viselni a korukat.

GILF-nek lenni menő, szó se róla, de törekedjetek inkább a természetességre, egészséges életmódra, arra, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben. Nem tilos a plasztikai megoldásokhoz nyúlni, de okosan tegyétek, hogy minél természetesebb szexi nagyik legyetek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.