Intim

Azért csináltattam meg a mellemet, mert bejön a pasiknak – nem érdekel a véleményed

Sok nőtársam megszól érte, mégis utánam csak úgy bomlanak a pasik. A plasztika előnyös is lehet, főleg, ha olyan területekről beszélünk, amiket imádnak a pasik!

vous - 2022.05.04.
Azért csináltattam meg a mellemet, mert bejön a pasiknak – nem érdekel a véleményed

Semmi smink? Természetesség? Sokan erre hajtanak. Aztán végül a legtöbbször ők maradnak egyedül. Egy nőnek igenis meg kell adnia a módját a megjelenésnek. A külső épp annyira fontos, mint a belső tulajdonságok, így nem árt, ha néha van egy kis plusz felszereltség. Főleg a látványos területeken.

Szilikon ide-oda

Sok nő teljesen a szilikon ellen van. Nem is értem az álláspontjukat. Persze, nem a legtermészetesebb dolog, de ez az egyetlen érv, ami ellene szól. Én is éltem szilikon nélkül, bevallom, nem volt túl nagy sikerem a férfiak terén. Senki nem fordult utánam és senki nem fütyült rám az utcán.

Tudom, sok nőt frusztrálnak ezek a dolgok, én viszont élvezem.

Az implantátumok után egy csapásra szinte az egész életem megváltozott. Egyre többen fordultak felém, és a randevúk is izgalmasabbak lettek. Soknak kufircolás lett a vége, holott addig soha nem volt erre példa.

Amellett, hogy esztétikailag is előnyös az implantátum, a fizikai érzéseken semmit sem változtat. Ugyanúgy érzek minden egyes simítást és érintést, mint azelőtt – ha nem jobban.

Tehát az ágyban is csak a jót szolgálja.

Ki ne akarna ezek után plasztikáztatni? Nekem csupa jó tapasztalatom van a dologgal. Már azon is elgondolkodtam, hogy a popsimat is feltuningolom. Ahogy mondtam: a külső is fontos. Sőt a mai pasiknál azt látom, hogy sokszor nem is érdekli őket a lelki világunk.

A legtöbb férfit első körben nem a lelki dolgaink és az intelligenciánk fogja mozgatni. A mai pasiknak a külső már-már jobban számít. Persze nem csak a nekik fontos ez, hanem nekünk is. Felesleges hazudni, én is megnézek egy nőt, ha csinos. A tükör előtt is szeretek pózolgatni.

Nem vagyok egoista, de ettől még szeretem magam.

Élvezem, hogy egyre többeknek tetszem és hogy magammal is elégedett vagyok. Jó érzés adni magamra a ruhákon és a sminken kívül is, és tudni azt, hogy ezzel eltérek az átlagtól. Tapasztalatom szerint pedig ezt a férfiak is észreveszik, sőt még élvezik is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.