Egyéb kategória

Filmek, amiket minden nőnek látnia kell az életében legalább egyszer

Nem vagyok valami hatalmas filmes, általában a felénél megunom mindegyiket, mert vagy nem szólnak semmiről, vagy nem szólnak semmiről. Persze, a legjobb csajoknak vagy épp szingliknek forgatott klasszikusokat én sem hagyhattam ki. Most olyan filmeket hoztam nektek, amiket minden nőnek meg KELL néznie legalább egyszer az életében.

vous - 2015.10.02.
Filmek, amiket minden nőnek látnia kell az életében legalább egyszer

Lehet, hogy a VOUS-lányok keménynek mutatják magukat, de azért mi is meg tudunk könnyezni egy-két nyálas jelenetet. Vágyunk a szerelemre, a boldogságra és a teljességre. Sokan már megkapták közülünk, családdal vagy anélkül. A legtöbben mégis csak álmodozunk arról a bizonyos nagy Ő-ről és a már fájó szerelemről. A Bridget Jones naplója kötelező remekmű, az Anyád napja Jennifer Lopezzel tökéletesen ábrázolja a botrányos anyósokról alkotott képet, ami amúgy igaz is. A Twilight meg csak Twilight, imádom. Mégis inkább mást mondanék a kedvencemnek. Emlékszem, még anyuval néztem meg Sophie Marceau és Francois Cluzet főszereplésével az Elemi szerelem című francia filmet moziban. Ha van film, amit szerintem minden nőnek látnia kell, akkor az ez. Beteljesületlen szerelemről, ahol a néző fantáziájára és gondolatára van bízva minden. Olyan történet, ami hű marad a házasság szent kötelékéhez és az égető, szenvedélyes szerelemhez férfi és nő között.

És hogy mik a VOUS-lányok kedvenc filmjei, amit bátran ajánlanak nektek? Íme:

Olga, grafikus: "Én az Amélie csodálatos életére szavazok. Nekem az egy olyan film, amit ha rosszkedvemben nézem meg, képes vagyok végigbőgni, amikor meg jókedvemben talál meg, akkor pedig végignevetem. Tudom, hogy nem egy őrült híres film, de számomra, aki menthetetlenül elvarázsolt maradok, amíg élek, nagyon is maghatározó. Talán már hússzor is láttam. Máig minden alkalommal van valami új, amit felfedezek benne.

Lilla, újságíró: "Velem vagy nélküled! Vicces, szórakoztató és bemutatja, milyen melós is egy házasság, és arra tanít, hogy sose felejtsünk el együtt és magunkon nevetni!"

Fanny, grafikus: "Büszkeség és balítélet, BBC-s változat! Én kívülről tudom az összes szöveget benne, annyiszor láttam már, csakúgy, mint a családom összes női tagja!

Nagyon jók a szereplők, kedvencünk belőle Colin Firth, aki olyan kimért és elegáns végig, hogy még akkor is olvadozunk, amikor ezredjére látjuk! Amikor pedig vizesen kijön a kerti tóból… Na, azért a jelenetért érdemes végignézni a többórás sorozatot!"

Eszter, főszerkesztő: Egy makulátlan elme örök ragyogása. Régen nagy kedvencem volt A szív hídjai és a Távol Afrikától. Jókat lehetett sírni rajtuk, mostanában viszont nincs erre igényem (mármint, hogy azért nézzek meg egy filmet, mert tudom, hogy sírok rajta…). Engem a Büszkeség és balítélet új verziója is teljesen kikapcsol, hétvégi munka mellett sokszor volt háttérzaj.

Andi, junior szerző: Örök kedvencem marad a 10 dolog, amit utálok benned című film. Titokban mindig arról ábrándoztam, hogy az első csókom úgy csattan el, hogy előtte festékes lufival dobáljuk egymást. Nem is értem, miért nincs ilyen móka itthon. Mondjuk helyette paintballoztam, de lássuk be, az nem ugyanaz. Meg ugye Heath Ledger…

Móna, a VOUS értékesítési vezetője: Bridget Jones naplója – vicces és ma szerintem sokan tudnak vele azonosulni, mert egyre több a 30-as szingli nő, plusz végre nem egy szupercsini csajról szól.

Edit, újságíró: Elfújta a szél. Rhett Butler pimasz és jóképű, vagy pimaszul jóképű? Nem is tudom. De látni egy erős férfi "reménytelen" és kitartó szerelmét, valamint Scarlett O'Hara makacsságát és vakságát, mindent megér! Ezért az egy mondatért pedig pláne: "Frankly my dear, I don't give a damn!"

Lányok, szerintetek melyik az a film, amit minden nőnek meg kell néznie?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!