Egyéb kategória

5 sorozatbeli szerelmespár, akivel szívesen cserélnénk

Imádjuk a sorozatokat, meg a benne szereplő szerelmes párokat is, akik annyira tökéletesen összepasszolnak, hogy ilyet a való életben nem látunk. Most következzenek olyan sorozatbeli gerlepárok, akiknek a románcától még a szemünk is bekönnyezett, és sokszor elfantáziáltunk arról, milyen szívesen lennénk a helyükben.
vous - 2015.09.27.
5 sorozatbeli szerelmespár, akivel szívesen cserélnénk

Mindenkinek van egy elképzelése a tökéletes párkapcsolatról – ami egyébként nincs –, de a hollywoodi filmek és sorozatok erre még rá is tesznek egy lapáttal. Most hoztam nektek néhány sorozatbeli párost, akik annyira csöpögtek a tévéképernyőkön, hogy már majdnem vödröt kellett rakni a tévé alá, de mégis imádjuk őket. Íme!

Chandler és Monica a Jóbarátokból

Ismerjük a Jóbarátokat? Szerintem az egyik legjobb sorozat, amit valaha leforgathattak, tipikus sírva nevetős, fejfogós. Bár először Ross és Rachel se veled, se nélküled románca juthat eszünkbe, de itt van nekünk Chandler és Monica kapcsolata is, a MONDLER. Külön-külön is elképesztő karakterek, ők azok, akikre tényleg mindenki emlékszik, és emlékezni fog 20 év múlva is. Na de együtt… Tökéletes párosítás, a kapcsolatuk meg annyira őszinte, hogy jó volt nézni.

Marshall és Lily az Így jártam anyátokkal-ból

A legtöbb sorozatbeli vicces idézet innen származik, imádom őket. Na meg a szereplőket is. Mind a 9 évad alatt a Lily és Marshall páros volt a kedvenc. Főleg, amikor eldöntik, hogy két hétig külön lesznek az esküvőjük előtt, de titokban találkozgatnak, mert nem bírják egymás nélkül. Extracuki!

Harry és Charlotte a Szex és New Yorkból

Bármelyik lányt kérnénk meg, hogy sorolja fel a három kedvenc sorozatát, a Szex és New York tutira benne lenne. Elég nyilvánvaló, hogy a Carrie és Big párost sem tudjuk figyelmen kívül hagyni, de Harry és Charlotte kapcsolata merőben más volt. Harry soha nem adott okot az aggodalomra, Bigben azért nem bízunk meg 100%-osan.

Luke és Lorelai a Szívek szállodájából

A Szívek szállodája szerelmespárja mellett bizony nem jut idő az unatkozásra. Az egész sorozat alatt figyelemmel kísérhettük, hogyan is bontakozik ki a románcuk, ami pontosan annyira váltakozó volt, mint az évszakok. Mindenesetre nagyon szórakoztató, és teljesen biztos vagyok benne, hogy nincs még egy ilyen páros, akik ilyen vadul egymásba vannak esve.

Seth és Summer A narancsvidékből

Igazi sulis szerelmes sztori. Van egy fiú, Seth, aki finoman szólva sem volt túl népszerű diák a gimiben. Van egy gyönyörű lány, Summer, aki a mi Sethünknek egy álomnő, nem is telik sok időbe, hogy udvarolni kezdjen neki. Seth még a hajóját is a lányról nevezte el, ez azért elég romantikus. Akárhányszor szakítottak, valahogy mindig visszataláltak egymáshoz. Hát igen, ilyen ez a tiniszerelem.

Ajánlott cikkek